bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Босвелия клей гранули – Индийски тамян, при възпаление на ставите, Boswellia serrata

Цена: 4,03 лв.

* Задължителни полета

+
ИЛИ

Бърз преглед

Народът на Индия използва смолата от Boswellia (Индийски тамян) при артрит, диария, дизентерия, белодробни заболявания, както и паразитни червеи. През последното десетилетие, са предприети обширни изследвания, за да се разбере по-добре действието на Boswellia serrata. Резултатите от тези проучвания показват, че киселините съдържащи се в индийския тамян са много ефективни при ревматични заболявания и са безопасни.

Кат. №: b164conf

Производител: Bilki.bg - Билки ЕООД

босвелия клей

Още изгледи

  • босвелия, тамян гранули, индийски тамян, Бял тамян цена, босвелия цена
  • босвелия клей лечение, индийски тамян ползи
  • Boswellia serrata, Натурален тамян, лечение с тамян, индийски тамян цена
Описание на продукта Мнения (10) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

Отговор до Г-жа Андонова Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, Босвелията е смола. Вие знаете че тя съдържа много вещества, не всички от които са разтворими в спирт. Аз също съм си правила тинктура и част от веществата остават като утайка, а други се разтварят в спирта. Самата тинктура е лепкава и затова трябва да ползвате за накапване и разтваряне чаша за еднократна употреба.
Смолата е висококачествена, имаме анализен сертификат. Смолата сълзи от кората на дървото, не е еднородна.
Тоест не може натурална смола, да се разтвори напълно в спирта. Ако се разтвори напълно, значи не е натурална, а преработена, екстрахирана и съдържа само част от веществата, които има натуралната смола Босвелия.
Даденото съотношение е доста точно, тъй като литър спирт е около 0,8кг. Точната дозировка е 25гр смола със 153 мл спирт.
В крайна сметка е важно получения извлек да се разтваря в чаша вода преди пиене.
Поздрави (Публикувано на 2.09.2019)
качеството на босфелията ? Мнение на В. Андонова
Оценка
Купих си босфелия и си направих спиртен извлек /95 об.%/. Въпросът за отношенията е точен. 1:5. Пиша го по повод мненията е тук. Все пак отношението е маса :маса, а спирът е с плътност < 1.Въпросът е за разтварянето...Всъщност , независимо ,че го смлях смея да твърдя много фино...разтворимостта е горе долу 50%.Според различни източници се разтваря от една седмица до 8 седмици?! Колко време е необходимо и тази слаба разтворимост не се ли дължи наистина на качеството т.е. продаваната босфелия е с мн. примеси. Мисля ,че това би трябвало да се укаже на етикета. (Публикувано на 25.08.2019)
4733 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, Мариян, извиняваме се, има корекция в описанието. Приложението е както следва: ....
Начин на употреба: Смолата Босмелия се растваря в пропорция 1:5 например - 25гр смола към 100мл медицински спирт 98 градуса. Пие се, като се растварят 20 капки в чаша вода преди хранене, три пъти дневно. Ползвайте една и съща стара чаша, тъй като смолата полепва по съдовете. След като приклъчите с изпиването на цялата тинктура от Босвелия, почистете чашата с чист спирт и хартиена салфетка. (Публикувано на 22.05.2017)
4722 Мнение на Мариян
Оценка
Написахте за употребата, обаче най-важното е ДОЗИРОВКАТА.
1. С колко вода се залива тази 1/2 чаена лъжичка?
2. Колко време се държи клея във водата? Час, два. ден, два?
3. Ако водата е за три взимания, какво количество е за "една порция"? А само за три взимания ли е или количеството може да е повече - 1л., 2л...?
4. Колко време се използва тази 1/2 лъжичка - за една доза вода, за две?
Явно, че клеят се разтваря и намалява. Изчаква се целият ли да се разтвори с една или "n" на брой дози и тогава се взима следващата 1/2 ч.лъжичка? (Публикувано на 19.05.2017)
4515 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте Тодоре,

Употреба: Ако се приема под формата на клей, половин чаена лъжичка от него се заливат с вода и се приемат три пъти на ден, преди хранене. (Публикувано на 21.03.2017)
4512 Мнение на тодор
Оценка
напишете КАК СЕ ИЗПОЛЗВА. КОЛКО СМОЛА И КОЛКО ВОДА (Публикувано на 20.03.2017)
3711 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, употреба: Ако се приема под формата на клей, половин чаена лъжичка от него се заливат с вода и се приемат три пъти на ден, преди хранене. (Публикувано на 22.06.2016)
3643 Мнение на Румяна кънева
Оценка
Хора това е най евтиното и уникално средство което нашият Господ Бог е съ3дал 3а всякакви костни проблеми;Уникално е! (Публикувано на 20.06.2016)
2729 Мнение на Кика78
Оценка
Здравейте, Димитрова. Моля, напишете как приемахте продукта, колко пъти на ден и в продължение на колко време. Предварително благодаря (Публикувано на 9.03.2015)
2473 Мнение на димитрова
Оценка
много съм доволна имам много сериозни проблеми с коляните стави и болки навсякъде по костите изпила съм 1 опаковка преди 5 месеца и сега го пия отново имам стари травми от катастрофа вследствие на това шипове навсякъде и то на места големи например в петите определено мога да кажа че имам голямо облекчение (Публикувано на 13.11.2014)
Вижте още мнения на клиенти