Добре дошли в bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

АИР БЛАТЕН , АИР , АКОРУС , КАЛАМУС КОРЕН , Calamus, Sweet Flag, Root

Цена: 1,61 лв.

* Задължителни полета

+
ИЛИ

Бърз преглед

Увеличава стомашната и жлъчната секреция, има противовъзпалително действие /потвърдени експериментално/.

Кат. №: b135conf

Производител: BILKI EOOD - БИЛКИ ЕООД

аир блатен билка

Още изгледи

  • аир блатен билка, акорус билка цена, млатен аир корен, Как се пие блатен аир
  • аир блатен , аир , акорус , каламус корен , calamus, sweet flag, root, блатен аир лечебни свойства
Описание на продукта Мнения (5) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

3700 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте Даниела Крумова, всички описани от вас билки са благоприятни за храносмилането. Билкови смеси приготвяме в аптеката. Цената е същата като на отделните билки + малка такса за смесване. Поздрави! (Публикувано на 21.06.2016)
3679 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте Милена, желателно е консултация със специалист, който да предпише необходимата доза, дори и външно прилагана. Поздрави! (Публикувано на 21.06.2016)
3678 Мнение на Милена
Оценка
Здравейте! Прилаган като компрес аирът пак ли е отровен? (Публикувано на 20.06.2016)
3483 Мнение на Калин
Оценка
Според Аюрведа, блатният аир се използва за намаляване на токсичното действие на тютюна и марихуаната, съвсем малко блатен аир се смесва с тютюна и се пуши заедно с него. Вкусът е странен, но не неприятен. Антитоксично действие се причинява и заради отхрачващото му действие. Също може да се използва и при интоксикации с някои халюциногени, като се смръкват, като енфие по 1 щипка стрит на прах корен във всяка ноздра. Виждал съм почти мигновения ефект при лица злоупотребили с гъби псилоцибила, като халюциногенните ефекти изчезнаха за няколко минути и настъпи бързо вменяване на "отровеното" лице. (Публикувано на 20.03.2016)
420 Мнение на Даниела Крумова
Оценка
Здравейте,четох във един форум за една билкова комбинация,която пишещи много похвалиха,като особено успешна в борбата с газорефлуксорна болест,по скоро в борбата с причинителя й-стомашните киселини.Бих искала да чуя вашето мнение за тази комбинация:
Равни количества липа цвят,семе лен,корени сладник,коренища акорус,листа от мента и плодове резене.Приготвя се запарка 250 мл. вода с 2 с. л. от сместа.
Моля също да ме информирате можете ли да приготвите такава билкова смес и на каква цена.Благодаря Ви предварително и разчитам на коректен отговор. (Публикувано на 21.03.2012)
Вижте още мнения на клиенти