Добре дошли в bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Астрагал

Astragalus membranaceus

astragal.jpgИзползвана част: корен

Действие на астрагал

неспецифичен имуностимулант, диуретично.

Употреба на астрагал

Китайският, лекарствен, корен астрагал е отлична билка за подкрепа и повишаване на функцията на имунната система. Комбинирайте го с ехинацея за остри инфекции, за да се подкрепи имунната система. Можете да използвате този корен, за да подпомагане и укрепване на имунната система при хронични заболявания, алергии и повтарящи се инфекции, но не и за стимулиращ ефект. Комбинирайте го с коприва, женско биле и цветове от невен за дългосрочно имунностимулиране. Коренът от астрагал е много полезен в подкрепа на тъканите на тялото, кръвните клетки, костният мозък и имунната система при пациенти, подложени на химиотерапия и радиация.

Под формата на капсули можете да използвате астрагала от 4 до 6 капсули дневно за муностимулиране. Тази билка може да се използва при анемии и заболявания на кръвта.

Препарати и дозировки

Отвара: Използвайте една чаена лъжичка в 226 гр в студена вода, оставете да къкри 10 до 15 минути и прецедете. Използвайте по 1 чаена чаша 3 пъти на ден.

Тинктура: Използвайте по 1 ч. л. 3 пъти на ден. За деца използвайте 20 до 40 капки 3 пъти на ден. За по-големи деца използвайте по 1 чаена лъжица 3 пъти на ден

Капусли: Използвайте от 2 до 6 на ден в зависимост от възрастта.

Продукти свързани със статията

  1. Астрагал, 100 капсули, 290мг, Биохерба
  2. АСТРАГАЛ , КОРЕН  РЯЗАН , Astragalus Merabranaceus
  3. АСТРАГАЛ КОРЕН МЛЯН , Astragalus Merabranaceus
  4. КЛИНАВИЧЕ С ПЛОД , ОРЛОВИ НОКТИ , Astragalus glycyphyllos L.