bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Хомеопатия - Страница 6

Хомеопатия

Опции за преглед

Items 61 to 72 of 768 total

на страница
Loading...
Опции за преглед

Items 61 to 72 of 768 total

на страница

Хомеопатичните лекарства са базирани на принцип, при който от веществото майка се копира информацията, свързана с качествата на лечебното растение или вещество чрез потенциране. При потенцирането информацията за съответното хомеопатично лекарствено средство се усилва чрез броя потенцирания. Така получените потенции на съответното хомеопатично лекарство са известни в много страни с абревиатурата CH.

Хомеопатичните лекарства се назначават индивидуално за всеки човек от хомеопат или натуропат или в определени случаи с хомеопатични справочници. Към много от хомеопатичните лекарства сме приложили подробно описание с допълнителна информация. Също така ви предоставяме възможността да прочетете онлайн, в секцията ни Здравна библиотека - Онлайн книгата Хомеопатично лечение. Вътре можете да откриете десетки информативни статии за хомеопатично лечение по заболявания, при мъже, жени и деца.

В bilki.bg не правим хомеопатични прегледи и консултации. Моля обърнете се към специалист Хомеопат или Натуропат или разгледайте предлаганата от нас подробна информация за хомеопатично лечение.