2.99 до цяла България! над 49лв безплатно Виж условията
Език: BG
Валута: USD
 • USD
 • EUR
 • GBP
 • BGN
 • CAD
 • RUB
 • CHF
Добре дошли в bilki.bg! |

Кошница

0 артикула

Категории продукти

2012-11-07

ДУСПАТАЛИН - стомашно-чревни спазми и болки

ВИЖ КОМЕНТАРИТЕ>>> 09 Обща оценка: 4.5000 от общо гласували: 4

 • Производител: SOLVAY PHARMA
 • Бруто тегло: 0.020 кг
 • Код: 6083
Цена: $6.29
Каталожна цена: $6.76
Отстъпка: $0.47 (7.00%)
Брой:
Добави в харесвания Изпрати на приятел
 • Подробно описание
 • Детайли

ДУСПАТАЛИН - стомашно-чревни спазми и болки
30 обвити таблетки 135 мг.
Duspatalin tablets (mebeverine hydrochloride)

Кое е лекарственото вещество на ДУСПАТАЛИН: Лекарственото вещество на ДУСПАТАЛИН е мебеверин хидрохлорид ( 135 mg в 1 обвита таблетка).
Какво още съдържа ДУСПАТАЛИН: Лактоза монохидрат, скорбяла, повидон (К25), талк, магнезиев стеарат, захар, желатин, арабска гума, карнаубски восък.
Какво представлява ДУСПАТАЛИН: ДУСПАТАЛИН е лекарствен продукт, който облекчава стомашно-чревните спазми и болки.
За какво се използва ДУСПАТАЛИН: За симптоматично лечение на коремни болки и спазми, дебелочревни смущения и интестинален дискомфорт свързани с Colon Irritabile; лечение на гастро-интестинални спазми, предизвикани от органични заболявания.
Как действа ДУСПАТАЛИН: ДУСПАТАЛИН има директно действие върху гладката- мускулатура на стомашно-чревния тракт, като облекчава спазмите без да влияе върху нормалната функция на червата.Тъй като ДУСПАТАЛИН не действа на автономната нервна система, липсват обичайните нежелани реакции, като сухота в устата, сърцебиене, замъглено виждане, задържане на урина при по-възрастни пациенти.
ДУСПАТАЛИН е подходящ и за пациенти с увеличение на простатата и/или глаукома (повишено вътреочно налягане).
Кога не трябва да употребявате ДУСПАТАЛИН: ДУСПАТАЛИН не трябва да се употребява при свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта.
Специални предупреждения!
Какво трябва да имате предвид по време на бременност и кърмене:
При употребата на ДУСПАТАЛИН по време на бременност, трябва да се имат предвид обичайните предпазни мерки при прилагане на лекарства по време на бременност.
Приеман в терапевтични дози, ДУСПАТАЛИН не се излъчва чрез кърмата.
Какво трябва да знаете при шофиране и работа с машини: Не са провеждани изследвания относно влиянието на Дуспаталин върху способността за шофиране и работа с машини.
Какви нежелани реакции може да предизвика ДУСПАТАЛИН: Много рядко се съобщава за реакции на свръхчувствителност, като уртикария, ангиодема, оток на лицето и обрив.
Кои други лекарствени продукти оказват влияние върху ефекта на ДУСПАТАЛИН: Не са известни взаимодействия на ДУСПАТАЛИН с други лекарства .
В каква доза и колко често можете да приемате ДУСПАТАЛИН: Една таблетка ДУСПАТАЛИН се приема три пъти дневно, 20 минути преди хранене.Таблетките да се приемат цели, без да се дъвчат! Важно при предозиране! При предозиране незабавно се свържете с лекар.
Теоретично може да се предположи, че при предозиране се възбужда централната нервна система.В тези случаи се препоръчва стомашна промивка и симптоматично лечение Не е известно специфично антитоксично лечение.
Специални предупреждения!
Да не се употребява след изтичане срока на годност, отбелязан върху опаковката!Ако лечението с ДУСПАТАЛИН таблетки няма нужния ефект и болката не преминава - консултирайте се с лекар!
Как трябва да съхранявате ДУСПАТАЛИН: Да се съхранява в оригиналната опаковка, при температура под 30°С. Да се съхранява на места, недостъпни за деца!
Срок на годност: 5 години!
В какви опаковки се предлага ДУСПАТАЛИН: duspatalin® 135 rng coated tablets; дуспаталин 135 mg обвити таблетки; Опаковки по 30 обвити таблетки
Производител: SOLVAY PHARMA

Цена:
Цена: $6.29
Каталожна цена: $6.76
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: $6.29
Каталожна цена: $6.76
Отстъпка: $0.47 (7.00%)


СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ, ТО Е ВАЖНО ЗА НАС:

Моля, попълнете задължителните полета, маркирани с *
И.

   И.
   03 Май 2016


Найстина добър продукт аз имах проблеми със спазмите и болките ми не спираха докато не ода на бърза помощ за да ли боят инжекция сега е различно с дуспаталин когато ме заболи дори леко аз го пия и за няма и 2 минути ми минава досолна съм и го препоръчвам за хора със същите спазми

0 0
Христо

   Христо
   29 Яну 2016


Колко време трябва да се пие дуспаталина.

0 0
ivanka demireva

   ivanka demireva
   14 Апр 2015


Ползвах тези хапчета и съм доволна!

0 0
Евгения Петрова

   Евгения Петрова
   08 Мар 2015


Наистена страхотен продукт за хора с хроничен колит и синдром на раздразненото черво

0 0
«1»
 • Клиентите, закупили този продукт, купиха и:


Автор: