bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Женшен корен рязан - Червен, при умора и липса на сексуално желание, Panax ginseng

Цена: 19,61 лв.

* Задължителни полета

+
ИЛИ

Бърз преглед

Корените на женшена се ползват с широка популярност като тонизиращо средство в народната медицина на Китай, Япония и други далекоизточни страни. Женшенът е мощен адаптоген - уравновесява нервните процеси. Стимулира мускулната издръжливост. Усилва имунитета.

Кат. №: b239conf

Производител: Bilki.bg - Билки ЕООД

жен шен червен билка

Още изгледи

  • жен шен червен за коса, жен шен за мозъка,  жен шен за подсилване на организма
  • жен шен цена, жен шен билка, жен шен сушен, жен шен рязан червен корен
Описание на продукта Мнения (4) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

Отговор до Гергана Мнение на bilki.bg
Оценка
Здраевйте, Гергана, може да се приготви запарка, като 1/2 чаена лъжичка ситно стрити корени се заливат с 250 или 500 мл вряща вода. Тази доза се употребява за 1 ден. По принцип една билка се пие в рамките на 20 дена, а след това се почива около 10 и може отново да се поднови курса. (Публикувано на 24.03.2020)
Червен корейски женшен на слайсове Мнение на Гергана
Оценка
Здравейте, как се пие червен корейски женшен на слайсове, и колко време може да се пие? (Публикувано на 22.03.2020)
4808 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, Георги, жен шен е много удачно да се приема чрез смучене и сдъвкване. Тъй като е сушен, едно парченце омеква в устата за може би половин час. От друга страна в устата има най много рецептори за усвояване на вещества. Така че е много благоприятно да се държи в устата жен шен за тонизиране на мозъка и тялото. Приготването на чай се прави с продължително варене и запарване. Корените също може сда се консумират. Жен шен може да се постави в ракия или 60% спирт в пропорция 1:5, като се получава лечебна тинктура. Приема се по 20 капки сутрин и на обяд. Вечер не приемайте жен шен, за да може да спите. Най-лечебен е спиртният извлек - тинктура, но той като не всеки предпочита тинктура, поради малкото съдържание на спирт, то чаят и дъвченето са две алтернативи на тинктурата. Бъдете здрави! (Публикувано на 6.06.2017)
4800 Мнение на Георги
Оценка
1)С 25гр продукт колко дози чай може да се приготвят ?
2)Ефектът един и същ ли е с чая и ако се приема корена чрез дъвчене?
3)След като мине"курса" с 25гр разфасовка,необходима ли е пауза за организма за нов следващ прием? (Публикувано на 5.06.2017)
Вижте още мнения на клиенти