ИНДИЙСКИ ЛЕКОВИТИ БИЛКИ ЗА РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ

индийски билки, лековити билки

ЗАБОЛЯВАНИЯ НА ГЛАВАТА

Главните причини за опадане и побеляване на косата са душевното напрежение и непълноценното хранене. В допълнение към хигиенните грижи за косата от първа необходимост за нормална, здрава и растяща коса е снабдяването на организма с необходимите витамини от групата В, мед, желязо и йод. Осигуряването им чрез една балансирана диета и подходящи грижи за косата може да спомогне за лечение на оплешивяването и побеляването.

ЗАБОЛЯВАНИЯ НА ЛИЦЕТО

От векове насам жените употребяват различни кремове и тоалетни течности, за да подобрят своя тен. Напоследък в козметичните салони и отделите за козметика в магазините са изложени голям брой най-разнообразни кремове, лосиони, пудри и др. Но дали те наистина подобряват тена без никакви странични действия? Предлаганата рецепта е била добре пазена тайна на козметиците, тъй като тя, освен че регулира отлагането на меланина, повлиява и трофиката на кожата, като я прави красива и мека.

ЗАБОЛЯВАНИЯ НА ОЧИТЕ, НОСА И УШИТЕ

В тази статия, можете подробно да прочетете за различните видове заболявания и тяхното лечение. Заболявания на очите, носа и ушите.
Възпаление на клепачите, конюнктивит, епистаксис, болки в ухото, гнойно възпаление на ухото, насекоми в ушите