bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Ранилист стрък - при рани и фрактури, Betonica officinalis

Цена: 2,63 лв.

* Задължителни полета

+
ИЛИ

Бърз преглед

Билката Ранилист възбужда апетита и подобрява храносмилането. Има общоукрепващо действие.

Кат. №: b436conf

Производител: Bilki.bg - Билки ЕООД

ранилист билка

Още изгледи

  • ранилист билка, ранилист цена, ранилист лечение,  хайдушка билка
  • ранилист,  стрък ранилист, ранилист мнения, ранилист  действие
  • ранилист стрък, betonica officinalis, herba betonicae, stachys officinalis
Описание на продукта Мнения (4) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

3898 Мнение на Иван
Оценка
За главоболия.Главата ми понякога ме заболваше дори при положителни емоции, примерно \"нашите\" вкарат гол и почва едно \"удряне\" в главата.По-силно от нормалното главоболие.Леко да се напрегна нещо и веднага ужасното главоболие се появяваше, беше толкова непоносимо, че трябваше веднага да оставя всякакви мисли, работа, и просто да опитам да се успокоя, да не мисля за нищо.Но ранилиста ми помогна да се преборя и с това главоболие и с нервните тикове.Горещо препоръчвам! (Публикувано на 26.08.2016)
3897 Мнение на Иван
Оценка
Изключително съм доволен от ранилиста! Взех го защото започнах да получавам леки тикове около носа.Бях много изнервен и напрегнат.1 опаковка ранилист и тиковете останаха в миналото! Отделно и главата постоянно ме болеше, и това отмина.Ако имате нервни тикова - не се колебайте, а взимайте ранилиста! След около половин година пак бях малко напрегнат, този път само главата ме поболваше, но си спомних за добрия стар ранилист и отново ми помогна.Четох, че се препоръчва за едва ли не почти всякакви проблеми свързани с главата/главоболия. (Публикувано на 26.08.2016)
1701 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, моля консултирайте се с лекуващия ви лекар, той има възможност да ви прегледа и да установи най-точно състоянието ви. Поздрави (Публикувано на 11.03.2014)
1699 Мнение на Вили Делева
Оценка
Здравейте!
Наложи ми се да ползвам билката.Разбира се,спазвах указанията,но ме притесни факта,че още при първия прием изпражненията ми станаха рядки и черни. (Публикувано на 11.03.2014)
Вижте още мнения на клиенти