Зелено Кафе, Мурсалски Чай и Шафран Тинктура - за отслабване, Bioherba, 100 мл
Безплатна Доставка над 59 лв до 7 кг.
- Производител: Bioherba R
Зелено Кафе, Мурсалски Чай, Шафран, Тинктура за отслабване и енергия
Coffea robusta, Sideritis scardica Griseb., Crocus sativus
Хранителната добавка е благоприятна за включване в диетичен режим при наднормено тегло. Комбинацията от трите билки действа благоприятно за намаляване на излишното тегло, целулита. Хранителната добавка съдържа билки със силно антиоксидантно действие, които подпомагат метаболизма, детоксикират и тонизират. Допринася за засилването на метаболизма. Спомага за намаляване на теглото и детоксикация на организма. Комбинацията от трите билки допринася за разбиването на мастните депа под кожата (целулит). Зеленото кафе и Шафрана тонизират и детоксикират, а Мурсалският чай действа благотворно върху целия организъм. Комбинацията е изключително богата на витамини и минерали, както и на мощни мастно разтворими антиоксиданти. Важно е да се отбележи, че комбинацията е адаптоген - насочва се там където ни е необходимо. Също така е важно да се отбележи, че всяка от съставките се приема в течен вид - за по -лесно усвояване от организма.
Действие и приложение на продукта
Като хранителна добавка, приемайте по 35 капки, два пъти дневно, разтворени във вода /35 капки = 1.4 ml/.
Съдържание в дневна доза
Зелено кафе (Coffea robusta): 67.2 mg,
от което хлорогенова киселина 10.1 mg и Кофеин 0.76 mg
Мурсалски чай (Sideritis scardica): 67.2 mg
Шафран (Crocus sativus): 5.6 mg
Хром 40 mcg
Базови вещества: Пречистена вода, органичен глицерин.
Противопоказания
Тонизира, да се употребява преди 16 часа.
Хранителна добавка
Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Да не се използва от бременни, кърмачки и лица под 18 години. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на недостъпно за деца място.
Годност след първо отваряне на опаковката
2 месеца
Производител
Биохерба Р ООД, с.Руен, ул.Църковна №5;
Повече за тройната сила, срещу наднорменото тегло, можете да прочетете тук.