Промо пакет за отслабване - препоръчано от д-р Мария ПапазоваНаднорменото тегло и метаболитният синдром

На 30.06.2014 Д-р Мария Папазова изнесе лекция за наднорменото тегло и метаболитният синдром. За съжаление, в световен мащаб 60% от човечеството страда от наднормено тегло, което води до редица заболявания като инфаркт, диабет, проблеми в двигателният апарат и др.  Природата и нейната чудотворна аптека от своя страна предлага редица билки и билкови смеси, които успешно се борят с тези заболявания.

Зелено кафе, Мурсалски чай и Шафран

Според  Д-р Папазова, комбинацията от Зелено кафе, Мурсалски чай и Шафран е отличен избор за намаляване на теглото и пълна детоксикация на организма. Билките редуцират теглото, детоксикират организма, разбиват мастните депа под кожата (целулит) и имат диуретично действие. 

Зеленото кафе и Шафрана тонизират и детоксикират,  а Мурсалският чай действа благотворно върху целия организъм.  Комбинацията е изключително богата на витамини и минерали, както и на мощни мастно разтворими антиоксиданти.  Важно е да се отбележи, че комбинацията е адаптоген - насочва се там където ни е необходимо.  Също така е важно всяка от съставките да се приемат в течен вид - за полесно усвояване от организма.  Комбинацията, която ви предлагаме са спиртни извлеци, за лесен и бърз прием.

 

Начин на употреба: Смесете по 10 капки от всяка тинктура в 200мл вода. Приемайте до 3 пъти дневно.

 

ВНИМАНИЕ: ЗЕЛЕНОТО КАФЕ И ШАФРАНЪТ ДЕЙСТВАТ ТОНИЗИРАЩО! ЗА ТОВА Е ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО ДА НЕ СЕ ПРИЕМАТ ВЕЧЕР! ПРЕЧИ НА СЪНЯ!

 

В клипа ще научите повече за билките и тяхното действие от самата Д-р Мария Папазова...