bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Плавун стрък, Lycopodium Clavatum

Цена: 2,47 лв.

* Задължителни полета

+
ИЛИ

Бърз преглед

Плавунът е билка, която в народната медицина се използва основно за лечение на хроничен алкохолизъм и отказване от тютюнопушене. Определяна е като "билка за черен дроб".

Кат. №: b415conf

Производител: Bilki.bg - Билки ЕООД

плавун билка

Още изгледи

  • плавун билка, плавун билка за черен дроб, Плавун лечебни свойства, Плавун цена
  • плаун, плавун, Lycopodium Clavatum, плавун стрък, плавун при алкохолизъм
Описание на продукта Мнения (4) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

5113 Мнение на Valentin
Оценка
Отговор към Валентин: Здравейте Валентин. Верни са мерките. Една чаена лъжичка билки , например сушени листа, е около 2 грама. Една супена лъжица е около 5 грама. Захарта, семената и други материали са по-плътни затова 1 лъжица има друго тегло. Поздрави
...................... Za sazhalenie mernite vi edinici ne sa korektni. Take moje klientite VI da se podvedat, a v sashtoto vreme spomenavate, che bilkata e otrovna.
10g = 2 chaeni lajichki, a NE na 2 supeni.
2 supeni lajici = 30g. (Публикувано на 23.08.2017)
2656 Мнение на Velina
Оценка
Здравейте,
може ли билката да се използва когато се вземат и лекарства за психични заболявания-Сероксат. Поздрави (Публикувано на 18.02.2015)
889 Мнение на bilki.bg
Оценка
Привет! Визираните от Вас дозировка и употреба на билката касаят конкретно лечение на алкохолизъм и тютюнопушене! Предвид, че растението е силно-действащо, моля, ако прецените да го прилагате за лечение на хемороиди, да се консултирате с лекар за назначение на дозировка. Поздрави! (Публикувано на 22.09.2012)
888 Мнение на Ангелина
Оценка
Моля да изясните дали дозата, която предлагате - 2 супени лъжици, е безопасна, тъй като в сайта "Билките на Мария Требен" се препоръчва 1 чаена лъжичка. Не бих задавала този въпрос, ако не ставаше дума за билка, за която изрично се споменава във всички информационни материали, че е отровна. Питането ми е по повод на проблеми с хемороиди. Освен това се интересувам дали дрогата трябва да се вари, или само да се попари и това има ли значение за решаване на здравословния проблем. (Публикувано на 22.09.2012)
Вижте още мнения на клиенти