bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Гарциния Камбоджа - за изгаряне на мазнините, Bioherba, 80 мг, 60 капс.

Цена: 10,99 лв.
+
ИЛИ

Бърз преглед

Гарциния Камбоджа съдържа хидроксилимонена киселина (HCA), която допринася за поддържането на здравословно тегло. Всяка капсула доставя 80 мг екстракт от плодовете на тази уникална билка. Екстрактът от Гарциния Камбоджия спомага за бързото изгаряне на мазнините, което всъщност е естествен резултат от потискането на апетита.

Кат. №: BH0610

Бруто тегло: 0.0900 кг.

Производител: Bioherba R

ГАРЦИНИЯ КАМБОДЖА ЕКСТРАКТ 80 МГ, 60 КАПСУЛИ

Още изгледи

  • гарциния камбоджа, екстракт,тегло, хидроксилимонена киселина, здравословно тегло, хранителна добавка, Биохерба, биохерба капсули, биохерба цени
Описание на продукта Мнения (2) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

Отговор до Видин Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте,

До преди няколко месеца, предлагахме и самата билка Гарциния Камбоджа. На този етап, е преустановен вноса й за Европа, така че сме в изчакване.
Благодарим Ви за споделеното мнение относно скоростта на сайта - отнесохме го към колегите и се работи по разрешаването му.

п.с. Обръщаме се с молба към всички клиенти - нека коментарите в сайта ни са единствено по отношение на продукта и неговите качества, които вие сте изпитали. Така ще бъдем максимално полезни за всички. За въпроси, съвети или коментари, винаги бихте могли да използвате контактната ни форма.

Бъдете здрави,
Екип Bilki.bg (Публикувано на 20.04.2023)
Защо не се продава самата билка? Мнение на Видин
Оценка
Да има екстракти и тинктури, но насипно самата билка не се продава.
Зная билкова аптека, която внася билката, но не я продава а прави тунктура и върти бизнес с това, а вие не правите това защо не внасяте самата билка? Мисля че ще се търси.Още повече не е отровна.
Още едно питане - ще си оправите ли сайта да не зарежда толкова бавно, а и често забива особено с търсачката, това е от като го има сайта? (Публикувано на 18.04.2023)
Вижте още мнения на клиенти