bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Бял Хуск Фибри - Псилиум, при запек, Plantago Psyllium Husk

Цена: 1,74 лв.

* Задължителни полета

+
ИЛИ

Бърз преглед

Хуск увеличава обема на изпражненията, като същевременно ги прави по-меки и лесни за изхождане при упорит запек. Билката има благоприятен ефект върху черния дроб и отделянето на жлъчни сокове.

Кат. №: b426conf

Производител: Bilki.bg - Билки ЕООД

псилиум билка

Още изгледи

  • псилиум билка, Plantago Psyllium, бял хуск семе
  • бял хуск, бял хуск за черен дроб, бял хуск семе чай, бял хуск семе чай цена
Описание на продукта Мнения (4) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

Отговор до Мария Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, Мария. Може да се употребява разбъркано във вода или мляко, без да се смила, а може и да се смели в кафемелачка. Разликата между семената и люспите е, че в първия вариант е цялото семе заедно с обвивката, а във втория вариант е само обвивката на семето - люспата. Кой е по-добрия вариант зависи само и изцяло от това, за какво Ви е необходим продукта. Ако е за профилактика при запек - тогава и двата варианта са подходящи - като мляното семе или люспи действат много ефективно. Ако Ви е необходимо намаляване на телесното тегло или изчистване на черния дроб, подсилване на жлъчните пътища - тогава само семето ще Ви е от полза. Идеята е, че семето набъбва в червата и има хубав ефект на изпълване, като същевременно чудесно детоксикира от натрупаните по стените на червата шлаки. Поздрави от екипа и бъдете здрава! (Публикувано на 15.03.2022)
Нужно ли е? Мнение на Мария
Оценка
Здравейте,
Нужно ли е да се смелят семената, како е при лененото семе и каква е разликата с люспите? Кой е по-добрия вариант? (Публикувано на 7.03.2022)
3057 Мнение на От екипа на http://bilki.bg/:
Оценка
Здравейте! Както се вижда на снимката, това са разцепени семена на Псилиум. Поздрави от екипа! (Публикувано на 25.09.2015)
3054 Мнение на Ани Ангелов
Оценка
това люспи от псилиум ли са или семена от растението (Публикувано на 23.09.2015)
Вижте още мнения на клиенти