bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Гурме чай, Екзотични чайове

Някои чайове са предназначени за здраве, а други чайове са предназначени са удоволствие. Естествено Гурме чайовете и Екзотичните чайове, също са полезни за здравето, но освен техните полезни качества, вие ще можете да се насладите на удоволствието и аромата от различните ароматни екзотични чайове.

Екзотичен чай и луксозни чайове от цял свят. Отлична възможност за избор на трапезни луксозни насипни чайове за вашата гурме чаена маса. Цъфтящ чай, зелен чай, черен чай, бял чай, олонг, жасмин, портокал, мате, ройбос, ароматни смеси за ценителите на чая.

В тази секция са събрани качествени гурме чайове с марките bilki.bg, Веда Хаус, Temple of Heaven, Комбуча и други

Опции за преглед

Items 61 to 72 of 141 total

на страница
Loading...
  • черен чай с рози, мейгуй хонгча, веда чай

    Черен чай Мейгуй Хонгча (рози) 50g Veda Tea

    Цена: 8,26 лв.
    Този класически "ароматизиран чай" в Китай е известен под името Hongcha meigui (Мейгуй Хонгча). Традиционният вид на черния чай са рафинирани листенца от черен чай и китайска роза.
  • ароматен зелен чай, сенча кактус , веда чай, veda tea

    Ароматен зелен чай Сенча Кактус 50g Veda Tea

    Цена: 6,72 лв.
    В търсене на нови вкусове, вашите клиенти наистина могат да се очароват от този изключителен чай Сенча Кактус на Veda Tea. Изненадващият бодлив вкус, съчетан с фин кисел вкус, леко напомнят на пъпеши и круши.
  • стимулиращ чай, аюрведичен, веда чай

    Стимулиращ чай - Капха доша 50g Veda Tea

    Цена: 7,49 лв.
    Стимулиращ чай на Veda Tea e eнергизираща напитка без кофеин и с характерен индийски аромат на силни подправки. Силата на този чай не е само в шестте съставки, но и в удоволствието от пиенето му, във външния му вид и пикантното му съдържание.
  • успокояващ чай, аюрведичен чай, веда чай

    Успокояващ чай - Вата доша 50g Veda Tea

    Цена: 8,06 лв.
    Успокояващ чай на Veda Tea с леко пикантен и сладък вкус, с нотки на женско биле. Билкова подправка за изтънчения вкус на много любители на билков чай. След натоварен ден или по всяко време този чай ободрява и балансира, чрез приятния си и плътен вкус. Използвайте тази комбинация за няколко минути, за да се отпуснете.
  • ЧЕРЕН ЧАЙ ЦЕЙЛОН ХАЙГРОУН ОР, веда чай, veda tea

    Черен чай Цейлон Хайгроун 50g Veda Tea

    Цена: 6,20 лв.
    Черният чай Цейлон Хайгроун на Veda Tea е отгледан на височина между 1000 и 2300 м. Притежава червеникави остри листенца, а ароматът му е силен и пикантен, с малцов привкус.
  • чай за  активна жена, аюрведичен, веда чай

    Чай Активна жена 50g Veda Tea

    Цена: 7,49 лв.
    Чай Активна жена е за всяка ценяща себе си жена. Този състав със сигурност е само за жени и когато го разопаковате се понася пикантен аромат на хвойна и пресен портокалов сок. Меките и кръгли на вид подправки, са с приятен вкус на копър и канела и галят небцето.
  • чай за активния мъж, аюрведичен, веда чай

    Чай Активен мъж 50g Veda Tea

    Цена: 7,49 лв.
    Чай Активен мъж се създава съобразено с древните традиции на аюрведа и отговаря на всички очаквания от един билков чай. Спомага за тонизирането на мъжа, не само, когато е на работа, но и в игри и забави със семейството, дори и по време на път. Това се дължи на леката топлина на джинджифила и черния пипер.
  • чай йога, аюрведичен , веда чай, гурме чай

    Йога чай 50g Veda Tea

    Цена: 9,82 лв.
    Абсолютната класика сред аюрведа чайовете - Йога чай на Veda Tea. Отговаря на стара индийска рецепта. Йога чай е познат още като “Масала чай”.
  • чай фън шуй,аюрведичен,  веда чай, гурме чай

    Аюрведичен чай Фън Шуй 50g Veda Tea

    Цена: 8,26 лв.
    Фън Шуй е хармонията между човека и околната среда. Чи - положителната енергия се получава, след като се балансират петте елемента: дърво, огън, земя, метал и вода. Съставките на чая Фън Шуй отразяват именно тези елементи в съответните цветове и форми. Усъвършенстването на хармонията, чрез баланс на естествени аромати.
  • черен чай ърл грей екселсиор, бергамот,  веда чай, гурме чай

    Черен чай Ърл Грей Екселсиор (бергамот) 50g Veda Tea

    Цена: 7,40 лв.
    Ърл Грей Екселсиор е един от най-популярните аромати в света. Основата му е фин Юнан, мек Киймун и плътен Цейлонски чай.
  • плодов чай, ямайски ром, веда чай, гурме чай

    Ароматен чай Ямайски ром 50g Veda Tea

    Цена: 8,60 лв.
    Чай Ямайски ром на Veda Tea е популярна смес, която трябва да присъства във всеки дом. Изящество на зрънца от малини и къпини и щедри парчета ягоди, които придават сочен характер.

    Не е в наличност

  • веда, чай за пост, аюрведичен чай,  веда чай, гурме чай

    Чай за пост 50g Veda Tea

    Цена: 7,50 лв.
    Ефирен и леко сладък на вкус аюрведичен чай за пост на Veda Tea. Древна рецепта, даваща сила и издържливост по време на пост.
Опции за преглед

Items 61 to 72 of 141 total

на страница