bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Разни билки - Страница 5

Опции за преглед

Items 49 to 52 of 52 total

на страница
Loading...
  • ПРОМО ПАКЕТ, Йерихонска роза,изгодна, цена, 2 броя

    ПРОМО ПАКЕТ Йерихонска роза, Selaginella lepidophylla, 2 бр.

    Цена:

    Редовна цена: 19,04 лв.

    Промо цена 11,42 лв.

    -40%

    СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ 2 броя Йерихонска роза с -40% отстъпка! Розата от Йерихон, позната още като "възкръсващо" растение, е едно от най-уникалните примери за чудесата на Природата. Освен, че може да съхранява винаги живота в себе си, то се смята за древен символ на здраве, късмет и щастие. Поверията гласят, че Йерихонската роза възкресява различни области от живота на собственика си, носи късмет и предпазва от негативни енергии или ситуации.
  • топола пъпка, populus nigra, черна топола

    Топола пъпки - при артрит и подагра, Populus nigra

    Цена: 4,13 лв.
    Чай от пъпки на топола действа противовъзпалително, облекчава болката и намалява симптомите на подагра. Той е и по-ефективно болкоуспокояващо от върбова кора. От тополовите пъпки също се приготвя лековита тинктура при болка и възпаление в мускулите и ставите. Може да се използва за лечение на червата и намаляване на инфекциите с гъбичката Candida, за лечение на белодробни инфекции и облекчаване на кашлица, и като газогонно храносмилателно средство след обилно хранене.
  • Йерихонска роза, Дорадила, Селагинела, цвете на възкресението,  sanjeevani plant

    Йерихонска роза (мини размер), асиметрична, Selaginella lepidophylla, 1 бр.

    Цена:

    Редовна цена: 5,68 лв.

    Промо цена 3,98 лв.

    -30%

    Розата от Йерихон, позната още като "възкръсващо" растение, е едно от най-уникалните примери за чудесата на Природата. Освен, че може да съхранява винаги живота в себе си, то се смята за древен символ на здраве, късмет и щастие. Поверията гласят, че Йерихонската роза възкресява различни области от живота на собственика си, носи късмет и предпазва от негативни енергии или ситуации.
  • мастикс, мастика, химакс, смола

    Мастикс, билков тамян, чам сакъз, ХИМАКС, 10гр

    Цена: 7,09 лв.
    Мастикс, билков тамян, чам сакъз, ХИМАКС, 10гр
Опции за преглед

Items 49 to 52 of 52 total

на страница

Чаеве от различни билки. В тази секция предлагаме различни специфични части от растенията, систематизирани по групи в зависимост от вида билка. Билките предлагани на сайта bilki.bg са с високо качество и разнообразни лековити свойства. Всяка билка се събира в подходящ сезон, за най-високо качество на получения билковия чай.

Билките се сушат по традиционни технологии, с цел запазване качествата и силата на съответното растение. Ние пакетираме билките в специализирани опаковки, подходяща за съхранение на билков чай и семена, в съответствие с европейския регламент. Билките се съхраняват по най-добрия възможен начин: без контакт със светлина, на хладно и проветриво място.

Изберете грамаж по ваш избор от падащото меню над цената на продукта, като кликнете в оцветеното поле.