bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Бъзак плод - за имунитет и при анемия, Sambucus ebulus

Цена: 3,26 лв.

* Задължителни полета

+
ИЛИ

Бърз преглед

Бъзакът е невероятен природен еликсир за силна имунна система! Растението се използва широко в българската традиционна медицина и до днес е популярно най-вече като мощен имуностимулант.

Кат. №: b179conf

Производител: Bilki.bg - Билки ЕООД

бъзак билка

Още изгледи

  • бъзак билка, бъзак билкова аптека, Бъзак за хемороиди, бъзак плод цена, тревист бъз приложение
  • бъзак, бъзуняк, тревист бъз, плод, Sambucus ebulus, бъзак при запек, сърдечни страдания, ишиас, невралгия
Описание на продукта Мнения (7) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

5180 Мнение на bilki.bg
Оценка
Привет! Понеже билката е силно действаща, моля да спазвате указанията за дозировка върху етикета на закупената стока - плод бъзак. Поздрави! (Публикувано на 18.09.2017)
5171 Мнение на Стефи
Оценка
Правя сироп от бъзак 4години!Пия го направо на глътки от буркана!Все още не съм се отровила,а не го варя.....Отровни са само зелените,неузрели плодчета....Изпробвано!Правете и пийте спокойно ! (Публикувано на 16.09.2017)
4010 Мнение на Кериме Местанова
Оценка
За първи път го използвам много съм доволна от сиропа имах високо кръвно налягане и задух спрях лекарство не пия сега се чувствам много добре (Публикувано на 16.10.2016)
2329 Мнение на k.boneva
Оценка
излекувах майка ми от рак (Публикувано на 30.09.2014)
1477 Мнение на Гост /пазаруване без регистрация/
Оценка
Много смело се хвали отровно растение, като церител на рака. Това си е опит за убийство от където и да го погледнете. Внимавайте и не вярвайте на никой, който ви предлага така смело отровни решения за дълголетие!

Отговор: Както можете да видите в енциклонепия на лечебните растения - всички части на бъзака са отровни, освен добре узрелите плодове. Разбира се, това не означава да се прекалява с употребата на плодовете. Те са много силна билка. Също така твърдението за борба с рака, не е наше - описано е в същата енциклопедия още по соц време, когато книгите бяха плод на сериозни изследвания, или поне тези за билките. Цитираме: В народната медицина са описани и приложения за борба с рака.
bilki.bg (Публикувано на 15.09.2013)
1096 Мнение на bilki.bg
Оценка
Привет! Понеже билката е силно действаща, моля да спазвате указанията за дозировка върху етикета на закупената стока - плод бъзак. Поздрави! (Публикувано на 30.11.2012)
846 Мнение на Диди
Оценка
От години правя мармалад от точно такъв вид бъз. Това е по-силно от всяка антигрипна ваксина. Впрочем, не съм съгласна, че е отровен...децата го ядяха мармалада намазан на филии, по един буркан на ден са изяждали , а и аз също, та досега трябваше поне да сме се натровили от него, ако е бил отровен...Единствения ефект е, че не знаем какво е болест вкъщи. И още нещо - на мармалада изобщо не му трябва захар, плодчетата са по-сладки отколкото е необходимо и е достатъчно да се намачкат и сварят като нормален мармалад или сладко. Така го правя от 20 години, че и повече... (Публикувано на 10.09.2012)
Вижте още мнения на клиенти