bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Здравословното отслабване е възможно с Гарциния Камбоджа

ЗДРАВОСЛОВНОТО ОТСЛАБВАНЕ Е ВЪЗМОЦНО С ГАРЦИНИЯ КАМЖБОДЖАГАРЦИНИЯ КАМБОДЖА

Понякога, каквито и действие да предприемате за вашето мечтано тяло, те не се увенчават с успех. Топлото време кара всички да мечтаем за по-слаба фигура, но това често се оказва нелека задача. Стресът, неразположението, забързаният начин на живот са причини често да изпитваме нетипичен апетит, да консумираме „бързи“ храни и да прекаляваме.

Диетите действат, но имат временен ефекет, а за движение често не остава време. Всички тези фактори трябва да ги превърнем в начин на живот, за да пожънем какъвто и да е успех. За целта, освен здравословно хранене и движение, ви е нужен и съюзник в тази ежедневна битка за мечтаната фигура. Съюзник, който черпи сили от природата, разполага с богат арсенал срещу нетипично високия апетит и резултатът, до който води той – наднормено тегло, а  често и затлъстяване!

Гарциния камбоджа 750 mg спомага за намаляване на апетита и неутрализирането на чувството на глад по естествен и безопасен за организма начин. Засилва чувството на ситост и намалява вълчия апетит и пристъп на глад, които се появяват в следобедните часове. Допринася за поддържането на нивата на кръвната захар в норма и е чудесен съюзик срещу затлъстяването и наднорменото тегло!

 

Гарциния камбоджа e тропическо дърво от семейство Звъникови (Clusiaceae). Произходът й е Шри Ланка и Южна Индия, но днес я намираме и по крайбрежните райони на Индия, джунглите на Западна и Централна Африка, и горите на Югоизточна Азия. Плодът й изглежда като неголяма тиква, а кората й се използва за извличане на киселини, които намират приложение в медицината. Хранителният й състав наподобява характерния за цитрусовите плодове и включва органични химични съединения, главното от които е хидроксилимонената киселина (HCA, hydroxycitricacid). Други киселини са ябълчената, лимонената и винената. Хидроксилимонената киселина спомага за редукцията на теглото, допринася за ускорения метаболизъм на липидите и играе роля при потискането на апетита, като всички тези процеси са безвредни за здравето, стават по естествен механизъм и не крият риск.

Действие на продукта:

- Спомага за изгарянето на излишните мазнини, главно в най-проблемните зони – бедра, талия и ханш;

- Играе роля при потискането на апетита чрез увеличаване нивата на серотонина (познат още като „хормон на щастието”), на мястото в организма, където са невроните, отговарящи за регулацията на апетита и хранителното поведение;

- Забавя превръщането на въглехидратите в резервни мазнини;

- Допринася за засиленото изгаряне на мазнини и отделяне на енергия;

- Подпомага баланса на кръвната захар.

 • Гарциния Камбоджа - за изгаряне на мазнините, Bioherba, 80 мг, 60 капсули
 • Гарциния Камбоджа Тинктура - за отслабване, Bioherba, 50 мл
 • Основен химичен състав на кората от плодовете на Камбоджанската Гарциния

  - Хидроксилимонена киселина - спомага за потискане на повишения апетит, особено при липогенна диета (включваща въглехидрати и прости захари). Тя насърчава изгарянето на излишни въглехидрати, складиране под формата на гликоген (за бърза нужда от енергия). Киселината подпомага срещу натрупването на резервни мазнини и повишаване на телесна маса;

  -  Лимонена, винена и ябълчена киселини – съдържат се в някои плодове, добавки с растителен произход и антиоксидантно действие;

  -  Флавоноиди – растителни вторични метаболити, както и мощни антиоксиданти.

  Гарциния камбоджа 750 mg е продукт на Natural Factors. НЕ съдържа: глутен, пшеница, млечни продукти, яйца, захар, соя, фъстъци, миди, риба, животински продукти, сол, изкуствени аромати, консерванти, подсладители или ГМО.

  Разфасовка: 90 таблетки.

  Прием: по 1-2 таблетки 2 пъти дневно преди хранене.

  Продукти свързани със статията

  1. Гарциния Камбоджа - за изгаряне на мазнините, Bioherba, 80 мг, 60 капсули
  2. Алое Кейп Кристали на прах - при запек, Aloe Cape

   Алое Кейп Кристали на прах - при запек, Aloe Cape

   Цена: 4,62 лв.

  3. 17 Билки за отслабване® и детоксикация чай - Оригинал, насипен