bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Сао Палмето плод на прах - за простата, Saw Palmetto

Цена: 7,60 лв.

* Задължителни полета

+
ИЛИ

Бърз преглед

В алтернативната медицина се посочва, че Сао Палмето помага при лечението на състояния като астма, настинка, кашлица, косопад, мигрена, хронична тазова болка и възпалено гърло. Също така се смята, че Saw palmetto повишава либидото (сексуалното желание), както и облекчава стреса.

Кат. №: b550conf

Производител: Bilki.bg - Билки ЕООД

САО ПАЛМЕТО, Serenoa repens, плод, смлян на прах

Още изгледи

  • САО ПАЛМЕТО, Serenoa repens, плод, смлян на прах
  • САУ ПАЛМЕТО, Serenoa repens, плод на прах
Описание на продукта Мнения (2) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

Отговор до Видин Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, Видин! Ние предлгаме билката Сао Палмето смяна на прах, която много хора поставят в капсули, а други правят спиртна тинктура. Тинктурата разтваря и водноразтворимите, и мастноразтворимите фракции. Вие можете да изберете как предпочитате да я ползвате, може би като тинктура за постигане на максимален ефект. Дозата обичайно е 20 капки 3 пъти дневно преди хранене в чаша вода. Тинктурата се прави в пропорция 1:5 спирт 50 градуса към вода. Бъдете здрав! (Публикувано на 9.11.2021)
Сао палмето Мнение на Видин
Оценка
До колкото съм запознат - билката като чай и тинктура е слабо ефективна, поради това, че не могат да се извлекат мастните киселини.
Поради това основните производители на хранителни добавки ползват екстракт от билката и я препоръчват в дози до 320мг на ден.
За да се достигне тази доза от смляната билка е необходимо да се взима 1500-1700мг на ден, но трябва да се внимава за странични ефекти - да се започне с по-ниска даза.
Вие като специалисти в тази насока, бихти ли дали оптимални препоръки за предлаганата от вас билка? (Публикувано на 8.11.2021)
Вижте още мнения на клиенти