Безплатна доставка над 49лв Виж условията
Език: BG
Валута: BGN
  • BGN
Добре дошли в bilki.bg! |

Кошница

0 артикула

Категории продукти

Новини

2012-11-07

Каустикум, CAUSTICUM CH 15, Боарон

ВИЖ КОМЕНТАРИТЕ>>> 00 Обща оценка: 1 от общо гласували: 0

  • Производител: BOIRON HOMEOPATHY
  • Бруто тегло: 0.020 кг
  • Код: BO180129
Цена: 3.45лв.
Каталожна цена: 4.06лв.
Отстъпка: 0.61лв. (15.00%)
Брой:
Добави в харесвания Изпрати на приятел
  • Подробно описание
  • Детайли
Каустикум, CAUSTICUM CH 15

Производител:
Боарон
Ключова характеристика:
Парализиран от притеснения
Източник:
Гасена вар, смесена с разтвор на калиев сулфат
Стресове:
Смърт на дете, роднина или приятел. Продължителна скръб. Нервно очакване на събития. Свръхвъзбуда. Страх, уплаха от ужасни истории. Тревоги за другите – за приятелите и особено за децата. Негодувание срещу социални несправедливости, експлоатация и т.н.
Нагласа:
Наслоената скръб при този тип хора има опустошителен ефект. Те са изключително загрижени за добруването на другите и го изразяват чрез действия. Безпокойството за децата понякога е натрапчиво. Упражняват върху тях такъв контрол, че не ги допускат до нищо, което крие дори минимален риск. Проявяват прекомерна предпазливост. Зависими са от другите, но у дома могат да бъдат сприхави и деспотични. Притесненията им изграждат у тях силна състрадателност. Изпитват страх и дори ужас, че ще се случи нещо лошо. Страдат от чувството, че са забравили нещо, и често се връщат, за да проверят. Съчувстват на експлоатираните, което ги подтиква да стават профсъюзни деятели, революционери, анархисти, моралисти или социални активисти. Притесненията им са силно проявени. Те ги парализират не само вътрешно, но и външно под формата на локална или цялостна парализа. В по-напреднал стадий на патологията се забелязва чувство за безнадеждност и безполезност, а също и безпричинен плач, отчаяние, терзаещо усещане за вина и дори желание за самоубийство. Чувствителни са както към топлината, така и към студа – предпочитат умерените температури. Чувстват се сковани в ситуация на отчайваща неправда и ако е възможно, въстават срещу нея. Децата също са много състрадателни и чувствителни към несправедливостите, а в младежка възраст стават идеалисти и бунтари.
Травмата като заболяване:
Местна парализа в зависимост от фокуса и дълбочината на проектираната тревожност. Загуба на гласа. Слабост на пикочния мехур с изпускане на урина при смях, кашлица или напрягане. Парализа на Бел, изтръпване на лицето, синдром на Мениер, множествена склероза, контракции на сухожилията. Невероятната им тревожност може да доведе до парализиращ деформиращ артрит. Не могат да стъпват на петите си от болка. Схващане на китките при писатели. Брадавици по върховете на пръстите и близо до ноктите.
Забележка:
За избора на хомеопатично лекарство се посъветвайте с вашия хомеопат. Самолечението с хомеопатични лекарства не е желателно.
Цена:
Цена: 3.45лв.
Каталожна цена: 4.06лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 3.45лв.
Каталожна цена: 4.06лв.
Отстъпка: 0.61лв. (15.00%)


СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ, ТО Е ВАЖНО ЗА НАС:

Моля, попълнете задължителните полета, маркирани с *

Автор:

За по-добро обслужване и изпълнение на вашите поръчки използваме "бисквитки" (cookies)   Разбрах