bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Matricium, Регенериращ крем-концентрат, Bioderma, 30 моно-дози х 1 мл

Цена: 97,94 лв.
+
ИЛИ

Бърз преглед

MATRICIUM топичен препарат е стерилно средство, което притежава омекотяващо и защитно действие и е предназначено да подпомага в процеса на възстановяване на кожните тъкани, както и да създава идеална среда за процеса на възстановяване на епидермиса. Съдържа естествено налични в кожата елементи като аминокиселини, минерални соли, витамини, нуклеотоди, хиалуронова киселина- всички тези натурални биологични елементи допринасят за създаването на оптимална среда за ефикасно възстановяване на тъканите.

Кат. №: 3973

Бруто тегло: 0.0800 кг.

Производител: Bioderma

биодерма,матрициум,matricium,крем,дози

Още изгледи

  • биодерма,матрициум,matricium,крем,дози
Описание на продукта Мнения (3) Свързани продукти

Най-нови мнения от клиенти

1648 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, Г-жо Пенчева
Нанасянето на продукта е подробно описан. Не се има предвид да не се докосва с пръсти продукта, а да не се втрива с върха на флакона.Поздрави bilki.bg (Публикувано на 27.02.2014)
1645 Мнение на Нели Пенчева
Оценка
как да разбирам израза : По време на нанасянето на продукта не докосвайте третираната зона: не трябва да се втрива с пръсти?!? А как се разнася по цялото лице като крем?? (Публикувано на 26.02.2014)
187 Мнение на svetla
Оценка
zdraveite,

izpolzvala sam MATRICIUM na BIODERMA i sam izkluchitelno dovolna ot rezultata koito se poluchi , po princip sam pesimistka ,no na tozi rezultat vseki vazklikra polojitelno (Публикувано на 28.12.2011)
Вижте още мнения на клиенти