bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

АМИГОС В17 Амигдалин, 100 мг, 60 капс.

Цена: 29,27 лв.
+
ИЛИ

Бърз преглед

Витамин В 17 е хранителна добавка с екстракт от кайсиеви ядки, 100% естествен Амигдалин. Веществото амигдалин се намира в най-висока концентрация и с необходимите ензими в кайсиевите костилки. Амигос В17 се препоръчва след прилагане на традиционна химио и лъчетерапия.

Кат. №: 16689

Бруто тегло: 0.0700 кг.

Производител: Други марки

Витамин B17, Б17, В17, Амигос, Капсули х 60, 100 мг

Още изгледи

  • Витамин B17, Б17, В17, Амигос, Капсули х 60, 100 мг
Описание на продукта Мнения (1) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

3603 Мнение на Каролина Денчева
Оценка
Преди знаехме, че амигдалина е отровен, но явно науката и по-точно медицината непрекъснато се развива, и всяко откритие е предпоследно.
Има една народна мъдрост, че за всяка болест си има билка и това е напълно вярно. Жалко, че много хора си отиват без да могат да се спасят с такива елементарни и достъпни за всеки средства, но това е или от невежество, или защото според някои - не всеки трябва да живее, затова трябва да има болести и средства, които да намаляват по естествен начин човешката популация на земята. Жалко е наистина, ако с такива цели, а също и заради печалби от традиционната терапия срещу социално значимите заболявания ( сърдечно-съдови, онкологични, диабет и др. ), се укриват и изопачават лечебните свойства на такива ценни, достъпни и значително по-безопасни природни средства. Това трябва да стане достояние до всеки, за да може той да упражни правото си на живот и здраве, независимо от това, че на някои няма да им бъде приятно. (Публикувано на 21.05.2016)
Вижте още мнения на клиенти