bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Псориазис Билкова смес на Мария Требен, насипен

Цена: 8,11 лв.

* Задължителни полета

+
ИЛИ

Бърз преглед

Известната билкова смес на Мария Требен при псориазис, себорея, невродермит и суха кожа, комбинира 10 лековити билки (дъбова кора, змийско мляко, върбова кора, коприва, ливадно отвратниче, великденче, росопас, невен, орехови черупки и бял равнец).

Кат. №: b2conf

Производител: Bilki.bg - Билки ЕООД

псориазис - смес по мария требен

Още изгледи

  • псориазис, рецепта мария требен, мария требен рецепти
  • псориазис - смес по мария требен, псориазис билки
Описание на продукта Мнения (7) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

5204 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, Димитринка Иванова, по принцип сместа се препоръчва при псориазис, себорея, невродермит и суха кожа, но тъй като синът ви е малък желателно е и консултация с дерматолог. (Публикувано на 27.09.2017)
5202 Мнение на Димитринка Иванова
Оценка
Здравейте интересуваме билките подходящи ли са за себорея и Алопеция става въпрос за 14г. ми син.....от март месец му се появиха и двата проблема....ако ли не препоръчайте ми някой продукт подходящ. (Публикувано на 26.09.2017)
5165 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, Светла Кривонозова, при приема на каквато и да е било билка е необходимо между отделните приеми от 20 дена, например, винаги да има почивка. Ако сте направили продължителен курс, без почивка е възможен подобен ефект. Но би било добре да бъдете прегледана от лекар специалист, за да се отхвърли вероятността, причината да е друга. (Публикувано на 14.09.2017)
5162 Мнение на Светла Кривонозова
Оценка
Искам да попитам,този чай добре влияе за лечение на псориазиса,но може ли при по-дългата му употреба да повишава кръвното налягане? (Публикувано на 13.09.2017)
4614 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте Кристиана Ценкова, в сместа на Мария требен има билки, които са горчиви и такива, които не се препоръчват за малки бебета, като змийско мляко, върбова кора, дъбова кора. Смятаме, че не е препоръчително по време на кърмене да ползвате сместа. Ако желаете ползвайте външно медния мехлем на Биохерба локално за съответните зони, засегнати от псориазис, без гърдите и зърната. Благоприятен е при псориазис. Поздрави. За Ароматерапия може да ползвате бял равнец, стига да ви понася, тъй като по време на кърмене може да не понасяте всички аромати. Бъдете здрави! (Публикувано на 20.04.2017)
4610 Мнение на Кристиана Ценкова
Оценка
Знаете ли дали някоя от тези билки влияе зле на бебе при кърмене? Колко време да се приема чая? Прави ли се почивка? (Публикувано на 19.04.2017)
2781 Мнение на Роси
Оценка
Здравейте! Искам да Ви попитам колко време е необхдимо да пия тези билки за да има ефект и съответно трябва ли да се прави нещо като почивка да се спират за известно време и пак да започвам да ги пия? Може ли заедно с тях да пия и Репей или този микс от билки е достатъчен?
Отговор: Здравейте, билковата смес се приема 3 месеца и след това се прави почивка от 1 - 2 месеца, като не е необходим прием на други билки. Микса от билки е достатъчен. Разгледайте внимателно приложението на билките, използват се и няколко масла и други билки паралелно за добавяне във ваната, по оригиналната рецепта на Требен, за да имате оптимален ефект. Поздрави! (Публикувано на 28.03.2015)
Вижте още мнения на клиенти