Хранителна добавка
Лактобацилус Булгарикус са пробиотични бактерии IV - поколение извлечени от млечни продукти произведени без промишлена закваска от екологично чисти райони на България.
Предназначение: Българските млечно кисели бактерии /Лактобацилус Булгарикус/ подпомагат нормалната функция на храносмилателната система и дейността на нормалната чревна флора.
Съставки на една капсула: български млечнокисели бактерии /Lactobacilus Bulgaricus/ - 240 mg /6.50 x 10⁹ CFU/g/ и малтодекстрин /от естествен източник/.
Препоръчваната дневна доза от три капсули съдържа: български млечнокисели бактерии /Lactobacilus Bulgaricus/ - 720 mg /6.50 x 10⁹ CFU/g/ и малтодекстрин /от естествен източник/ .
Съставки на капсулата: желиращ агент - желатин.
Указания за употреба: по 1 капсула 3 пъти дневно, по време на хранене.
Хранителната добавка не е подходяща при индивидуална непоносимост към съставните вещества. Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Хранителната добавка да не се използва като заместител на разнообразното хранене.
Условия за съхранение: на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца.
Срок на трайност: виж маркировката. Да не се използва след изтичане срока на годност.
Мнения на клиенти
-
Отговор до Владимир Мнение на bilki.bg
-
Здравейте, Владимир!
Това е регистрирана в БАБХ хранителна добавка на уважаван производител, разпространявана в аптечната мрежа в цялата страна. Вида и състоянието на вложените бактерии зависят от предназначението на продукта, което е посочено на опаковката (и/или в листовката). Ако, имате съмнение за състава и качеството на този продукт, най-добре е да отнесете към фирмата производител.
Бъдете здрав! (Публикувано на 22.02.2021)
-
Лошо качество, не струва Мнение на Владимир
-
Получих пробиотик и опитах да го ползвам за закваска на кисело мляко, но ефекта беше нулев, което говори че няма никакви живи бактерии. До момента съм успявал да подквася мляко с най различни пробиотици. Ще сезира БАБХ (Публикувано на 20.02.2021)