bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Куркума и Джинджифил с Хром Тинктура, Bioherba, 50 мл

Цена: 7,60 лв.
+
ИЛИ

Бърз преглед

Куркума и Джинджифил Тинктура - благоприятно за имунната система, стомашно-чревния тракт, черния дроб. Общоукрепващо. Може да се използва в периодите с грипни и вирусни прояви.

Кат. №: BH8180

Бруто тегло: 0.1900 кг.

Производител: Bioherba R

куркума и джинджифил, тинктура, Zingiber officinale, Curcuma longa, билков екстракт, черен дроб, детокс, имунитет, антиоксидант, диета, храносмилане

Още изгледи

  • куркума и джинджифил, тинктура, Zingiber officinale, Curcuma longa, билков екстракт, черен дроб, детокс, имунитет, антиоксидант, диета, храносмилане
Описание на продукта Мнения (2) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

Отговор до Елена Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, Елена! Куркуминът (основното активно вещество в куркумата) има (доказан с изследвания) антидепресивен ефект. Той може значително да усили действието на антидепресантите, които приемате, и това да Ви навреди. Затова е задължително да се консултирате с лекар за дозировката на антидепресантите, ако решите да приемате куркума. (Като не става дума за подправяне на храна, където количеството е незначително.)
Бъдете здрава! (Публикувано на 1.06.2021)
Въпрос относно съвместимостта на този продукт с антидепресанти Мнение на Елена
Оценка
Защо куркумата и джинджифилът са противопоказни при едновременна употреба и на антидепресант? Благодаря Ви (Публикувано на 31.05.2021)
Вижте още мнения на клиенти