bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Здраве и Тонус - Страница 8

Опции за преглед

Items 85 to 96 of 141 total

на страница
Loading...
  • ганодерма, рейши

    Рейши, Nature's Way, 190 мг, 100 капс.

    Цена:

    Редовна цена: 48,60 лв.

    Промо цена 45,68 лв.

    Допринася за поддържане на физическата и умствената издръжливост, за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата система и за нормалната концентрация на холестерола и кръвната захар.
  • зеленчуков антиоксидант

    Зеленчуков антиоксидант, Nature's Way, 450 мг, 60 V-капс.

    Цена:

    Редовна цена: 40,31 лв.

    Промо цена 37,88 лв.

    Всяка капсула със зеленчуков антиоксидант съдържа пълен спектър фитонутриенти, извлечени от 12 вида зеленчуци. Това голямо разнообразие от хранителни вещества е жизненоважно за здравето, жизнеността и енергичността.
  • златен корен

    Златен корен, Nature's Way, 250 мг, 60 V-капс.

    Цена:

    Редовна цена: 63,04 лв.

    Промо цена 59,26 лв.

    Като адаптоген, златен корен се използва за повишаване на енергията, подобряване на физическото състояние и доброто здраве.
  • ЖЕНШЕН АМЕРИКАНСКИ,  550 mg x 50 V капс.

    Женшен Американски, Nature's Way, 550 мг, 50 V-капс.

    Цена:

    Редовна цена: 47,80 лв.

    Промо цена 44,93 лв.

    Употребата на женшена като природно лекарство датира от векове в Азия и Северна Америка. Днес повечето хора използват екстрактите от американски женшен с цел подобряване на фокуса, паметта и физическата издръживост и преодоляване на депресията, хроничната умора и безпокойството.
  • Hepur Plus Detox Plantis Детокс Програмa 90 капс

    Hepur Plus Detox Детокс Програмa, Plantis, 90 капс.

    Цена: 53,76 лв.
    Хранителната добавка Hepur Plus Detox Plantis пречиства организма от натрупаните в него токсини. Тя не просто извежда вредните вещества от тялото, но и спомага за регенерацията на тъканите.
  • Lympha Detox Сироп, Plantis, 150 мл, лимфа, лимфна система,хранителна добавка

    Lympha Detox Сироп, Plantis, 150 мл

    Цена: 51,56 лв.
    Хранителната добавка Lympha Detox Plantis испанската компания Artesania Agricolа е ефективна при хора, чиято лимфна система е задръстена заради заседнал начин на живот, дехидратация, стрес и неправилно хранене. Повлиява положителни и при инфекции на пикочните пътища, камъни в бъбреците и уголемена простата. Намалява на възпаленията в организма и регулира холестерола. Извежда токсините от тялото.
  • Кордицепс, Purevital, За повече физическа издръжливост, Капсули х 100

    Кордицепс, Purevital, 100 капс.

    Цена:

    Редовна цена: 50,00 лв.

    Промо цена 47,51 лв.

    Кордицепсът е най-използваната гъба в Китайската народна медицина, която влияе на повишаването на издръжливостта, физическата сила и виталния белодробен капацитет. Засилва съпротивителните сили на организма и притежава силно антиоксидантно и общоукрепващо действие.
  • нигела сатива, purevital, здрави клетки, имунна система, болка, умора, капсули

    Масло от Нигела Сатива (черен кимион), Purevital, 60 капс.

    Цена:

    Редовна цена: 24,00 лв.

    Промо цена 22,80 лв.

    Маслото от Нигела Сатива (черен кимион) вече над 2500 години е известно като лечебно средство. Маслото от Нигела широко се прилага в медицината като средство, предпазващо клетките от злокачествени изменения, подобрява имунитета, има антиалергичен ефект, помага при кашлица, възпаление на пикочните пътища, подобрява състоянието на кожата, косата и ноктите, увеличава количеството на кърмата и множество др.
  • сибирска сила, purevital, физическа издръжливост, капсули, елеутерокок, екстракт от елеутерокок

    Сибирска Сила, Purevital, 60 капс.

    Цена:

    Редовна цена: 34,00 лв.

    Промо цена 32,29 лв.

    При екстремни натоварвания елеутерококът повишава силата и издръжливостта на организма. Много е подходящ при активни спортисти с натоварен тренировъчен план. Спомага за забавяне на процесите на стареенето, влияе положително върху имунната и сърдечно-съдовата система, паметта и концентрацията.
  • ДОПЕЛХЕРЦ АКТИВ, ВИТАМИНИ А-Я, немски витамини, витамини, мултивитамини, немски мултивитамини, витамина за тонус, витамини за здраве, витамини за очи, имуностимулатори, имуномодулатори, витамини при стрес, витамини при преумора

    ДОПЕЛХЕРЦ® актив Витамини А-Я, 30 ДЕПО таблетки

    Цена:

    Редовна цена: 13,91 лв.

    Промо цена 13,21 лв.

    Допелхерц® Витамини А-Я ДЕПО - качествените немски витамини за здраве и тонус! Комбинация от 24 витамина, минерала и микроелемента за подпомагане на съпротивителните сили на организма, при небалансирана диета, тютюнопушене и стрес.

  • ДОПЕЛХЕРЦ АКТИВ, ДЕТОКС КОМПЛЕКС, детокс, детоксикация, прочистване на организма, прочистване на черен дроб, черен дроб, кръв, прочистване на кръвонаснасистема, прочистване на кръвоносни съдове,

    ДОПЕЛХЕРЦ® актив Детокс Комплекс, 40 капсули

    Цена:

    Редовна цена: 11,71 лв.

    Промо цена 11,12 лв.

    Допелхерц® актив Детокс Комплекс - специално разработена комбинация в подкрепа на нормалния метаболизъм и цялостната детоксикация.

  • Допелхерц, Витал Тоник, енергия, жизненост, възстановяване, подсилване, имунитет, след боледуване, винамини, мултивитамини, стрес, паника, преумора, умора,

    Витал Тоник, Doppelherz, 750 мл

    Цена:

    Редовна цена: 13,43 лв.

    Промо цена 12,76 лв.

    Допелхерц® Витал Тоник е специално подбрана комбинация от минерали - магнезий и желязо, витамини, концентрат от червено вино, екстракт от грозде, екстракти от листа на маточина и листа на розмарин. За да бъдем жизнени и енергични във всяка възраст са нужни здраво сърце и нервна система, редовна физическа активност и здравословно хранене.

Опции за преглед

Items 85 to 96 of 141 total

на страница
Висококачествени хранителни добавки за сила, тонус и енергия за деца, възрастни и активно спортуващи. Подпомагат мозъчната дейност и физическата активност. Витамини, минерали, протеини и аминокиселини за ефективно усвояване на хранителни вещества и пълноценно изгаряне на мазнини. За всеки по нещо, за бистър ум и здраво тяло, за отлична функция на всички органи и системи в организма.