bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Храносмилане - Страница 6

Опции за преглед

Items 61 to 72 of 150 total

на страница
Loading...
  • мулти ензим, ензими, full spectrum, natural factors

    Мулти Ензим Full Spectrum, Natural Factors, 450 mg, 60 V-капс.

    Цена:

    Редовна цена: 60,82 лв.

    Промо цена 57,77 лв.

    Мулти ензим капсулите са оптималната помощ за храносмилането и съдържат пълен спектър ензими извлечени от растения. За да подпомагат абсорбцията на хранителни вещества в тялото, тези ценни ензими разграждат въглехидратите, протеините и мазнините.
  • soothe digest,добро храносмилане, функциониране

    Soothe Digest Добро храносмилане, Natural Factors, 450 mg, 90 капс.

    Цена:

    Редовна цена: 41,03 лв.

    Промо цена 38,98 лв.

    Формулата за добро храносмилане на Natural Factors съдържа семена от копър, анасон и кимион, три ароматни газогонни билки, които помагат за облекчаване на стомашно-чревните неразположения като спазми и газове в корема. Тези билки се използват традиционно в природната медицина за подпомагане на храносмилането и стимулиране на апетита.
  • теракурмин, стомашно-чревен тракт

    Теракурмин, Natural Factors, 30 mg, 60 V-капс.

    Цена:

    Редовна цена: 53,18 лв.

    Промо цена 50,52 лв.

    Теракурмин на Natural Factors e приготвен от теракурмин. Това е най-абсорбируемата форма на куркумин, който се намира в куркумата. Неговата висока бионаличност означава по-мощна подкрепа за насърчаване на естествения отговор на организма и по-силна антиоксидантна защита срещу оксидативния стрес.
  • риган, органично масло, бактерии, гъбички, дрожди

    Риган масло, Natural Factors, 30 мл

    Цена:

    Редовна цена: 33,43 лв.

    Промо цена 31,76 лв.

    Сертифицирано органичното масло от риган на Natural Factors е взето от диви средиземноморски растения. Маслото е извлечено от ръчно набрани листа чрез използването на щадяща дестилация на пара за подсигуряване на биологична активност и чистота.
  • biodigest, bioclinic naturals, natural factors, биодиджест, капсули, хранителна добавка

    BioDigest, Bioclinic Naturals, 180 капс.

    Цена:

    Редовна цена: 111,18 лв.

    Промо цена 105,62 лв.

    BioDigest е натурален продукт, благоприятстващ храносмилането и поддържането на оптимален стомашен алкално-киселинен баланс (pH). Допринася за поддържане на нормално храносмилане и нормални нива на стомашни киселини.
  • fibresense, womensense, natural factors, ibs, диетични фибри, гума гуар, запек натурално средство, синдром на раздразненото черво, запек, констипация, подуване на корема, газове, диспепсия, разтворими фибри при запек

    FibreSense WomenSense - при синдром на раздразненото черво, 150 гр.

    Цена:

    Редовна цена: 58,16 лв.

    Промо цена 55,25 лв.

    FibreSense WomenSense е първокласен продукт допринасящ за намаляване на симптомите при хора, страдащи от синдром на раздразненото черво (IBS).
  • бетаин хидрохлорид, бетаин, natural factors, добро храносмилане

    Бетаин хидрохлорид, Natural Factors, 500 mg, 90 V-капс.

    Цена:

    Редовна цена: 26,90 лв.

    Промо цена 25,56 лв.

    Бетаин хидрохлоридът създава благоприятна среда за храносмилане в стомаха като осигурява хранителен източник на хидрохлорна киселина.

    Не е в наличност

  • бромелаин, natural factors, ензим, ананас

    Бромелаин, Natural Factors, 500 mg, 90 капс.

    Цена:

    Редовна цена: 41,04 лв.

    Промо цена 38,99 лв.

    Бромелаинът е ензим, който е изолиран от стъблото на ананасовото растение и се използва за подсилване на храносмилателната система.
  • папая, ензими, амилаза, бромелаин, natural factors

    Папая ензими с Амилаза и Бромелаин, Natural Factors, 60 дъвчащи табл.

    Цена:

    Редовна цена: 17,84 лв.

    Промо цена 16,94 лв.

    Дъвчащите таблетки с папая ензими са вкусен източник на полезни ензими, които подпомагат храносмилането. Папаинът и бромелинът разграждат протеините до различни аминокиселини. Амилазата разгражда въглехидратите. Амлата подпомага ензимната активност.
  • gi sense womensense, natural factors, натурална добавка жени, стомашно-чревно възпаление, ibs, синдром на раздразненото черво, стрес хранителна добавка, храносмилателни смущения стрес

    GI Sense Храносмилателна формула WomenSense 90 капс.

    Цена:

    Редовна цена: 79,21 лв.

    Промо цена 75,25 лв.

    GI Sense е уникална билкова формула, която съчетава босвелия, лайка, куркумин, ашваганда и бакопа, за да намали ефекта от стреса в организма. Най-важното е, че тази естествена формула помага на жените да облекчат гастроинтестиналното възпаление, спазмите и осигуряват антиоксидантна защита.
  • gluten relief, natural factors, глутенова непоносимост, хранителна добавка, нарушения в храносмилането, ензими храносмилане, подут корем, газове, спазми, чувствителност глутен, млечни продукти непоносимост, ензими глутен непоносимост

    Gluten Relief, Natural Factors, 90 V-капс.

    Цена:

    Редовна цена: 62,78 лв.

    Промо цена 59,64 лв.

    Gluten Relief на Natural Factors е естествен продукт, източник на висококачествена комбинация от ензими за облекчаване на различни нарушения в храносмилането.
  • clenzyme, natural factors, ензимна формула, храносмилане, газове, подуване на корема, разграждане храна, абсорбция хранителни вещества, хранителна добавка, натурал факторс, bilki bg, ензими, чревна микрофлора, candida albicans, ензимна хранителна добавка

    ClenZyme, Natural Factors, 90 V-капс.

    Цена:

    Редовна цена: 83,33 лв.

    Промо цена 79,16 лв.

    ClenZyme на Natural Factors е уникална ензимна смес, специално разработена за подпомагане на храносмилателната функция и чревния баланс. Тази храносмилателна помощ се използва между храненията, за да подпомогне за разрушаването на хранителните частици и отделянето на хранителни вещества в червата.
Опции за преглед

Items 61 to 72 of 150 total

на страница
Открийте най-добрите храносмилателни хранителни добавки! Храносмилателниte ензими подпомагат значително храносмилането. Благодарение на храносмилателните ензими, хранителните вещества се усвояват многократно повече и с по-голяма скорост, което увеличава значително ефективността на приетата храна.