bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Агарик Блазей, BioAtlantic, 60 капс.

Цена:

Редовна цена: 20,63 лв.

Промо цена 16,50 лв.

-20%

+
ИЛИ

Бърз преглед

Гъбата Агарик блазей се нарича още „гъба на живота и дълголетието”, което е заслужено признание за нейните безценни качества и особено силното стимулиране на имунната система и подобрява общото състояние на целия организъм.

Кат. №: 37318

Бруто тегло: 0.1000 кг.

Производител: Лечител

агарик блазей, гъба на живота

Още изгледи

  • агарик блазей, гъба на живота
Описание на продукта Мнения (3) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

3076 Мнение на Венко Христов
Оценка
Ще ви бъда благодарен ако ми пишете каква е дневната доза от Агарик блазей ако за рак на простата ги вземам заедно с гъби Майтаке,шийтаке и рейши. Отговор: Добавките се взимат в укузаната на опаковката доза, независимо, че ще приемате няколко вида добавки. (Публикувано на 30.09.2015)
1116 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте,съставките на Агарик блазей блокират кръвоносната система на тумора – капилярите му умират и нови не се образуват. Освен това, увеличават скоростта на съзряване на естествените убийци на раковите клетки в нашата имунна система.
При изследванията на гъбата станало ясно, че молекулите й имат уникална пространствена конфигурация. Именно това прави Агарика едиственна от лекарствените гъби, притежаваща толкова цялостно и многоаспектно действие върху туморите.Пожелавам ви успех в лечението и не забравяйте, ако добавяте и други билкови или алопатични препарати да съобразите дозировката им с лекуващия лекар. Дозировката трябва да е достатъчно нормирана според вида на заболяването, локализацията, дали е в остра или хроничена фаза на развитие и др.
Освен за борба с рака Агарик се използава и при други заболявания. Стимулирайки лимфоцитите, гъбата се прилага за стимулиране на имунната система. Успех:) (Публикувано на 10.12.2012)
1112 Мнение на Химнадения
Оценка
Вярвам много в Божията сила.А това е от аптеката на Бога.Имам сериозен проблем с черният дроб.Вярвам,че ако приложа това лечение ще ми помогне. (Публикувано на 8.12.2012)
Вижте още мнения на клиенти