Безплатна доставка над 49лв Виж условията
Език: BG
Валута: BGN
  • BGN
Добре дошли в bilki.bg! |

Кошница

0 артикула

Категории продукти

Новини

2012-11-07

ЦИНАБСИН - остри и хронични синузити

ВИЖ КОМЕНТАРИТЕ>>> 00 Обща оценка: 1 от общо гласували: 0

  • Производител: DHU Arzneimittel
  • Бруто тегло: 0.050 кг
  • Код: dhu00756
Цена: 12.03лв.
Брой:
Добави в харесвания Изпрати на приятел
  • Подробно описание
  • Детайли

ЦИНАБСИН - остри и хронични синузити
100 таблетки
CENNABSIN

Състав: 1 таблетка съдържа: Cinnabaris trit D3 25 mg; Echinacea trit. DI 25 mg; Hydrastis trit. D3 25 mg; Kalium bichromicum trit. D3 25 mg
Помощни вещества: Лактоза, магнезиев стреат, пшенично нишесте
Какво представлява Цинабсин: Цинабсин е хомеопатичен лекарствен продукт.100 таблетки за смучене в опаковка, блистери с по 20 броя таблетки.Цинабсин е комбинация от четири добре доказани отделни хомеопатични средства, която е особено подходяща за лечение на различните симптоми на синузит (фронтален и максиларен). Cinnabaris спомага за бързо и трайно облекчаване на симптомите на околоносни синусни инфекции като главоболие, сънливост, сълзене на очите и невралгична болка в областта на лицето. Cinnabaris е полезен преди всичко за началните фази на заболяването. За разлика от него съставките Hydrastis and Kalium bichromicum действат основно при подостри и хронични състояния при трудно лечими синузити. Тези три компонента спомагат за намаляване на отока на лигавиците и подобряват дишане през носа. Чрез намаляване на секретите и храчките, те също така облекчават усещането за напрежение в цялата област на главата. Четвъртият компонент, Echinacea, укрепва имунната система. При фебрилни инфекции той подпомага възстановяването и намалява вероятността от повторно заразяване.
За какво се използва Цинабсин: За лечение на остри и хронични синузити.
Кога не трябва да приемате Цинабсин: Да не се приема от пациенти, които са свръхчувствителни към хром, ехинацея или други съставки на продукта.Да не се приема от пациенти с прогресивни системни заболявания като туберкулоза, левкемия и левкоза, възпалителни заболявания на съединителната тъкан, автоимунни заболявания, мултипленна склероза, СПИН, HIV - инфекции и други хронични вирусни заболявания.
Специални противопоказания и специални предупреждения за употреба: 1 таблетка Цинабсин съдържа 140 mg лактоза монохидрат. Неподходящ при хора с лактазна недостатъчност, галактоземия или глюкозен / галактозен синдром на малабсорбция.
Цинабсин съдържа пшенично нишесте. Може да представлява опасност за хора с цьолиакия (глутенова ентеропатия)
Какво трябва да имате предвид при приемането на Цинабсин: Ако оплакванията Ви продължават или състоянието Ви се влоши, посъветвайте се с лекуващия Ви лекар.
Бременност и кърмене: Както при всички останали лекарства, по време на бременност или кърмене, Цинабсин трябва да се приема само след консултация с лекар.
Кои други лекарства могат да повлияят ефекта на Цинабсин или могат да бъдат повлияни: Няма данни за взаимодействия с други лекарства или с храни.
Как можете да използвате Цинабсин: Да се следва посочената дозировка или както е предписано от лекуващия лекар. При остри оплаквания: Възрастни приемат по една таблетка през едночасови интервали, до максимум 12 таблетки на ден; деца от 2 до 6 годишна възраст приемат 1 таблетка на всеки 1-2 часа до максимум 6 таблетки дневно, а деца от б до 12 години - 1 таблетка на всеки 1-2 часа до максимум 9 таблетки дневно, докато настъпи подобрение. За последващо лечение се приема по 1 таблетка 3 дневно.Таблетките да се приемат половин час преди или след хранене и да се оставят да се разтопят бавно в устата. За малки деца е препоръчително таблетките да се разтварят в малко вода.Да не се приема за повече от 8 седмици без консултация с лекар.Да не се прилага при деца под две годишна възраст без поради липса на данни при употребата на продукта в тази възраст.
Какви нежелани лекарствени реакции могат да бъдат причинени от Цинабсин: В отделни случаи може да се получи увеличаване на слюноотделянето след приемане на Цинабсин. Ако това се случи, намалете дозата или преустановете лечението. В отделни случаи могат да възникнат реакции на свръхчувствителност. Има докладвани случаи на кожни обриви, сърбеж и рядко на изпотяване на лицето, диспнея, световъртеж и спадане на кръвното налягане, след приемане на медикаменти, съдържащи ехинацеа. В тези случаи да се преустанови лечението и да се потърси консултация с лекар.Съществуващите оплаквания могат временно да се влошат, когато се приемат хомеопа-тични продукти (начално влошаване). В тези случаи е необходима консултация с лекар и преустановяване на лечението.
Инструкции за съхранение на Цинабсин: Да се съхранява при стайна температура! Да се съхранява на място недостъпно за деца!
Срок на годност: 5 години
Производител: DHU-ARZNEIMITTEL

Цена:
Цена: 12.03лв.


СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ, ТО Е ВАЖНО ЗА НАС:

Моля, попълнете задължителните полета, маркирани с *
  • Клиентите, закупили този продукт, купиха и:


Автор:

За по-добро обслужване и изпълнение на вашите поръчки използваме "бисквитки" (cookies)   Разбрах