Безплатна доставка над 49лв Виж условията
Език: BG
Валута: USD
  • USD
  • EUR
  • GBP
  • BGN
Добре дошли в bilki.bg! |

Кошница

0 артикула

Категории продукти

Новини

КАК ДА СИ НАПРАВИМ ДОМАШНА КОЗМЕТИКА

Ако сте привърженици на натуралната козметика, то може да опитате да ползвате своя козметична линия, направена от вас за вас. Ще ви подскажем идеи за изцяло натурална грижа за кожата и косата, като използваме само натурални масла, етерични ароматни масла, хума, сода, и други съставки за да бъде кожата ви здрава, а портмонето ви пълно.

28 Мар 2017

НАТУРАЛНИЯТ САПУН - ПО-БЛИЗО ДО ПРИРОДАТА!

През последните години интернет пространството е залято с реклами за "100% натурални", домашни, без ГМО и изкуствени добавки, и дори направени собственоръчно, продукти. Като един от тези продукти се налага натуралният, ръчно направен, глицеринов сапун. 

03 Фев 2017

Д-Р ОЛЕГ ТОРСУНОВ - СЕМИНАР ЗА ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА СТРЕСА

Семинарът „Преодоляване на стреса“, който ще бъде представен в България, е насочен към широката аудитория от желаещи да работят върху себе си, мислещи и развиващи се личности.

13 Яну 2017

Билки ЕООД - качествени билки в качествени опаковки

Билки ЕООД - ние пакетираме само качествени билки във фирмени опаковки от сертифицирана дишаща хартия за билки PAP 22 и целофанови пликове, в съответствие с EN 26590-1. Качеството на билките се определя от сезона на събиране, тяхното производство и съхранение. Ние се грижим за избора на качествени билки, за обработки гарантиращи качествен билков чай с най-висок процент активни части от растенията. Предлагаме ви билки с контролирано качество от суровината до пристигането й до вас в перфектно състояние и качествена опаковка.

 
2013-09-16

РАЙД АЕРОЗОЛ СРЕЩУ ПЪЛЗЯЩИ НАСЕКОМИ МАКС 3 в 1, 300мл

ВИЖ КОМЕНТАРИТЕ>>> 00 Обща оценка: 1 от общо гласували: 0

  • Производител: JOHNSON WAX
  • Бруто тегло: 0.300 кг
  • Код: Raid11
Цена: $4.27
Брой:
Добави в харесвания Изпрати на приятел
  • Подробно описание
  • Детайли

 

РАЙД АЕРОЗОЛ СРЕЩУ ПЪЛЗЯЩИ НАСЕКОМИ МАКС 3в1, 300мл

Препаратът на Райд Макс 3 в 1 е предназначен за борба срещу пълзящи насекоми, като хлебарки, паяци, малки насекоми и др., които се помещават в жилищни сгради и обекти с обществено предназначение.

Начин на употреба: Райд Макс 3 в 1 убива за секунди хлебарките и техните яйца. Действието на препарата е продължение до 4 седмици. Преди употреба разклатете флакона. Дръжте вертикално и пръскайте директно върху насекомите от разстояние около 1 метър.

Внимание: Препаратът еизключително запалим. Дразни кожата. Силно токсичен е и за водните организми и може да причини дълготрайни неблагоприятни ефекти във водната среда. Да се използва само по предназначение.

Съвети за безопасност: Да се пази далеч от деца. Да се съхранява далеч от източници на запалване. Да не се пуши. Да не се вдишва. Да се избягва контакт с кожата. При контакт с очите, веднага да се изплакнат  и да се потърси медицинска помощ. След контакт с кожата веднага да се изплакне с вода. Да се използва само на проветриви места.

Активни вещества: Имипротрин 0.1 % (0.1 г/100 г), циперметрин 0.1 % (0.1 г/100 г).

Производител: JOHNSON WAX

Цена:
Цена: $4.27


СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ, ТО Е ВАЖНО ЗА НАС:

Моля, попълнете задължителните полета, маркирани с *
  • Клиентите, закупили този продукт, купиха и:


Автор:

За по-добро обслужване и изпълнение на вашите поръчки използваме "бисквитки" (cookies)   Разбрах