Конджак (Amorphophallus konjac)Конджак (Amorphophallus konjac)

Конджак (Amorphophallus konjac) или глюкоманан наричат водоразтворимите растителни влакна с висока степен на пречистване.

Те се получават от грудките на удивителното растение, което обикновено расте в Япония и има повече от 2000 годишна история на употреба в храни, лекарства и хранителни добавки за укрепване на здравето. Конджакът расте в планините и хълмисти местности, с присъщ субтропичен климат.

  • Глюкоманан - корен на Конджак, висока кръвна захар, Bioherba, 560 мг, 100 капсули
  • Конджак корен на прах – Глюкоманан, при наднормено тегло, Amorphophallus radix
  • Учени и изследователи отбелязват, че конджакът представлява дълга молекула полизахарид с променливи звена в D-маноза и D-глюкоза.

    Полезните функции на конджака се състоят във възможността за усвояване на течности в 200 пъти повече от собственият си обем. Тази функция го прави наистина уникален дар от природата, защото чрез своята превъзходна абсорбция превъзхожда всички, известни, диетични фибри.

    Продуктите, в чийто състав влиза конджак са богати на лесно усвоими растителни влакна, на витамини и микроелементи, полезни за премахване на токсините, лесни за поддържане на човешкото тяло в страхотна форма и за подмладяване.

    Конджакът е чудесен начин да се справите с излишните килограми!Конджакът е чудесен начин да се справите с излишните килограми!

    Изследвания са доказали, че конджакът е силно диетичен продукт, който помага в борбата със серумния холестерол и липопротеините с ниска плътност.

    След използването на конджак ще можете да отбележите засищащия ефект и потискането на глада.

     

     

     

     

    Свойства на конджака:

    Оптимизира чревната перисталтика

    Чрез адсорбция, предпазва абсорбирането на холестерол и мазнини

    Намалява апетита към сладки.

    КонджакътНамалява апетита.

    Без калории.

    Стабилизира теглото.

    Подобрява обмяната на веществата.

    Предотвратява преяждането.

    Намалява нивото на холестерола и кръвната захар.

    Регулира нивото на свободните триглицериди в тялото.

    РН се стабилизира в стомашно-чревния тракт.

    Овлажнява червата, оптимизира производителността, помага за премахване на токсините.

    Подобрява производството на инсулин.

    Препоръчителен за профилактика на атеросклероза и диабет.

    Има способността да се свързва с тежките метали, холестерол, хранителните оцветители, мазнините и други вредни вещества, като не позволява да се абсорбират в тънките черва.

    Препоръчителен при хора с трите "хипер" (хипертония, хиперлипидемия, хипергликемия), ако искат да поддържат красива и стройна фигура.

    И, разбира се, благодарение на всичко това, а и не само, конджакът значително подобрява вашето здраве и прекрасно Ви тонизира!

    Бихме искали да отбележим, че храните с конджак не само помагат в борбата със затлъстяването, но и помагат на организма да елиминира токсините.