Коя е д-р Хулда Регър Кларк?

Хулда КларкаХулда Регър Кларк (18 октомври 1928 г. - 3 септември 2009 г.) е американска лекарка натуропат, която прави откритие, даващо ново направление в диагностиката и лечението срещу паразити и рак. Тя създава синхрометър - устройство, което измерва честотния електромагнитен резонанс на всякакви природни обекти, които излъчват строго специфичен спектър от електромагнитно излъчване: токсини, микроби, лекарства, туморни клетки и т.н.

Когато Хулда Кларк за пръв път измерва резонанса си, остава неприятно изненадана. Устройството показва, че огромни маси от микроби, вируси и други паразити, които не могат да бъдат открити по никакъв друг метод, „живеят“ спокойно в собственото ѝ тяло.

Хулда започва да тества и други хора с устройството си и при всички намира едно и също. След много хиляди изследвания Хулда Кларк прави заключението, че 90% от хроничните заболявания имат две причини - паразити и ендотоксини. И по този начин потвърждава тезата на древните лечители, че „без пречистване няма изцеление“. Издава множество трудове, в които предлага своя метод за пречистване на тялото от паразити.

Прочистване от паразити с помощта на Черен орех, Пелин и Карамфил

Хулда Кларк предлага да се използват три вида билки, които убиват повечето паразити, вируси и бактерии. Зелената обвивка на черния орех, от която се прави тинктура, билките пелин и карамфил на прах.

Едновременният прием на трите компонента в организма е оръжие срещу всички възрастни паразити, техните ларви, яйца, а също така действа спрямо патогенни микроорганизми и гъбички, които причиняват редица болести като: нарушена обмяна веществата, различни видове възпаления, заболявания на черния дроб, простуди, настинки, възпаления на жлъчните канали, кожни заболявания (акне, псориазис, екземи, алергии и др.), хронични имунни заболявания.

черен орех, паразити, хулда кларкПрием на тинктура от черен орех по рецептата на Хулда Кларк

Тинктурата от черен орех действа благоприятно за детоксикацията на храносмилателния тракт, черния дроб, жлъчката и на целия организъм. Има и противопаразитно действие.

1-ви ден: вземете 1 капка и капнете в 0,5мл вода. Препоръчително е да приемате на празен стомах, например преди хранене. Кларк съветва тази тинктура да се пие и всмуква в продължение на 15 минути.

2-ри ден: 2 капки в 0,5 мл вода. 3-ти ден: 3 капки в 0,5 мл чаша вода. 4-ти ден: 4 капки в 0,5 мл чаша вода. 5-ти ден: 5 капки в 0,5 мл чаша вода. 6-ти ден: 2 чаени лъжички едновременно в 1 чаша вода.

След като сложите тинктурата във водата, я изпийте и изчакайте 15 минути преди да се храните. Такава доза убива всички етапи от развитието на паразитите в организма, включително съдържанието в червата и други труднодостъпни места.

Не наливайте тинктура от черен орех в гореща вода!

Това унищожава нейната антипаразитна сила. Не комбинирайте тинктурата с други билки в едно и също време, това ще намали нейния  ефект. Ако теглото ви надвишава 70 кг, вземете 2,5 чаени лъжички. Ако е повече от 100 кг - тогава 3 ч.л.

Като профилактика срещу паразити, Хулда Кларк предлага следната рецепта: приемайте 2 чаени лъжици тинктура в 50 мл вода веднъж седмично. Като терапевтично средство се приема същата доза, но само два пъти на ден в продължение на 5 дни. След това приемайте по 2 чаени лъжички веднъж на ден в продължение на една година.

Повторно заразяване. Важно!

Ако желаете да намалите възможността от повторно заразяване, е добре членовете на семейството и приятелите ви да приемат 1-2 чаени лъжички всяка седмица. При децата е добре да се приема сурово тиквено семе или тахан от тиквено семе. 

Важно е да разберете, че на обществени места е лесно да се заразите, ако не внимавате. Например дръжките на обществени места, магазини, транспорт се пипат от хиляди хора и се почистват рядко. Въздухът в затворените помещения съдържа бактерии и вируси, понякога и микро-паразити. Затова периодичната детоксикация и профилактика на тялото с билки е от особено значение.

пелин, рецепта, хулда кларк

Прием на пелин (на прах или капсули) по рецептата на Хулда Кларк

Билката пелин е естествен метод за детоксикация на храносмилателната система и цялото тяло. Има антипаразитна функция.

1-ви ден: вземете една щипка или една капсула преди хранене (с вода).

2-ри ден: 1/4 чаена лъжичка преди хранене (с вода).

3-ти ден: 1/3 ч.л. преди хранене.

4-ти ден: 1/2 ч.л. (това са приблизително 4 капсули)

Продължете да увеличавате дозата до 14-ия ден, когато можете да вземете 1/2 с.л. лъжица. Не приемайте цялата доза едновременно, а разделена на 3 дози преди хранене. (приблизително 3 пъти по 3 капсули пелин)

Продължете, като в рамките на 6 дни взимайте по 1/3 супена лъжица пелин. След като приключите този 20 дневен прием, е достатъчно да приемате по 1/2  супена лъжица веднъж седмично. (приблизително 3 капсули пелин)

Индивидуален избор на количеството билка

Xулда Кларк препоръчва седмична доза пелин - 1/2 с.л. ежедневна доза (приблизително 3 капсули пелин), но трябва да имате предвид индивидуалната поносимост на човек. Съветваме ви да изучите тялото си, реакцията му към пелина и да изберете своята индивидуална доза, като започнете с малки приеми както е посочено.

Приемът на пелин на прах е необходим, за да може той да премине през целия храносмилателен тракт. Под формата на инфузия пелинът се абсорбира в стомаха и червата, но дебелото черво остава незасегнато, докато в случаите на прием на сух пелин - той се движи през целия храносмилателен тракт и  засяга всички паразити.

Прием на карамфил (на прах или капсули) по рецептата на Хулда Кларк

Карамфилът, особено смлян на прах е билка, която е силен антисептик и локален седатив. Благодарение на тези си той е изключително мощно средство за третиране на бактериите, и някои видове паразити, но също така е силно подкрепа за имунитета на организма.

Ако карамфилът се приема директно, смлян на прах, в устната кухина той има парещо действие. В стомашно-чревния тракт не се усеща парене. Човек усеща само приятно загряване на тялото, по лицето и в областта на носа. Не след дълго това усещане отминава. Ако се приема на капсули, в устата няма дискомфорта на парене.

1-ви ден: приемайте по 1/2 чаена лъжица 3 пъти на ден преди хранене. (приблизително 3 пъти по 2 капсули карамфил)

2-ри ден: приемайте по 1/4 чаена лъжичка 3 пъти на ден преди хранене.

Дните 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10-ти: Приемайте по 1/3 чаена лъжичка 3 пъти на ден преди хранене. (приблизително 3 пъти по 1 капсули карамфил)

След 10-ия ден: приемайте по 1 чаена лъжичка 1 път седмично. (приблизително 4 капсули карамфил)

Важно е да разберете, че в началото трябва да се лекувате с посочените три компонента срещу паразити, а след това, за да предотвратите повторната им поява. Затова приемайте тези билки веднъж седмично през целия си живот. Ако е необходимо, курсът на антипаразитна терапия може да се повтори. Хулда Кларк препоръчва при по-сериозно заболяване, при което няма противопоказания за тези билки, да се повтори терапията след пауза от седмица или две. В други случаи изхождайте от обстоятелствата.

За да отървете от паразитите то трябва и всички останали членове на семейството ви да се лекуват паралелно: например, хламидията се предава чрез целувки, гъбичките - чрез ръкостискане, а яйцата на червеите, чрез галене на котки и кучета. Последните също трябва да се лекуват, в противен случай инфекцията е неизбежна! Хулда Кларк съветва да се не поддържате домашни животни при наличие на сериозно хронично заболяване, тъй като те сериозно увеличават риска от заразяване, поради това че общуват ежедневно с други животинки чрез близане, душене и докосване. Важно е при серизно хронично заболяване всички членове на семейството да се подлагат на билкова терапия.

Хулда Кларк за лечението на рак

Хулда Кларк открива и развива следната теза: че паразитите сами по себе си не могат да причинят рак и здравото и чисто тяло ще ги убие чрез естествените си съпротивителни сили. Но ако има натрупване на токсини, наслагване на вътрешна мръсотия, слуз, тогава паразитът се стреми да стигне до отслабения орган или място и да се размножава в него. Само тези два фактора според нея са основна причина за развитието на онкологични заболявания. Паразитите на свой ред замърсяват тялото с токсини и по този начин отслабват имунната система.

Пластмасовите бутилки, съдържащи пропилен и бензен (както и някои козметични продукти, като дезодоранти, лосиони и други), алуминиеви контейнери, фреон и нафталин са особено опасни за натрупването на токсини в тялото.

Ето защо периодичното гладуване за по 2-3 дена, а при отделни хора за предпочитане и по 7-14 дни /под наблюдение!, бел.ред./,  позволява да прочистите организма от множество отрови и токсини на клетъчно ниво. Гладуването също така лишава паразитите от условията на комфортното им съществуване, като по този начин перфектно допълва терапията с трите билки - пелин, карамфил и черен орех обвивка. Ето защо Хулда Кларк препоръчва комбинирането на тези два метода - билкова терапия и периодично детоксикиращо гладуване.

Повече за лечебното гладуване, но по метода на Лидия Ковачева, можете да прочетете тук

Противопоказания при употреба на трите билки - пелин, карамфил и черен орех обвивка

По време на бременност, задължително се консултирайте с лекар, за да ви консултира дали използването на рецептата на Хулда Кларк е подходящо за вашето състояние. Не ползвайте черен орех преди консултация с лекуващ лекар и при заболявания на щитовидната жлеза.

Повече за паразитите и билковата терапия с билките Пелин, Карамфил и Зелен орех, можете да прочетете и видите в приложения клип

 

ТРОЙЧАТКА е запазена търговска марка на фирма Билки ЕООД