Уникален Билков Пакет за цялото семейство за цялостна защита от грип и настинки. 

промоционален билков пакет за цялото семейство

В пакета ще намерите всичко необходимо да защитите Вас и Вашето семейство от неприятните грип и настинка. Уникалната комбинация от Ехинацея тинктура с прополис, Гръден чай и плодове Годжи Бери ще стимулират Вашата имунна система и потушат симптомите на вирусни заболявания. 

Пакетът съдържа:

ЕХИНАЦЕЯ С ПРОПОЛИС ТИНКТУРА

При вирусни заболявания, грип, настинка, намален имунитет.

ГРЪДЕН ЧАЙ

С активни съставки листа от ружа, подбел, слез,стръкове на медуница и мащерка. Корени от бял оман, сладник, джинджифил, плод от карамфил и кора канела. Приложението му е за бронхити и възпаления на горните дихателни пътища. Има бронхоразширяващ и дезинфекциращ ефект. Действа благоприятно при остри катари на горните дихателни пътища, хроничен бронхит, бронхиална астма, суха и еластична кашлица.

ГОДЖИ БЕРИ

Плод с наличие на Витамин C 450 пъти повече от цитрусовите плодове. Поради този факт няма друго изследвано растение, което може по естествен път да ви даде такива количества Витамин С. Освен, че са невероятно здравословни, Годжи Бери са и много вкусни – оранжево-червени плодове с вкус на малини. Плодовете пречистват организма от токсичните вещества и са особено полезни за очите, черния дроб, бъбреците като подсилват организма оптимално. Подходящи при виене на свят, замайване, изморени очи, бучене в ушите и др. Подходящ при настинка и авитаминоза. Силно повишава имунитета, особено при регулярен прием.