Пакет имунитет - Extra ProtectionПОДСИЛВАНЕ НА ИМУННАТА СИСТЕМА

За съжаление все по-често хората боледуват, заради срив в имунната си система причинен от бактерии и вируси. Най-често това се проявява през есенно-зимния сезон, заради липсата на свежи храни, слънце и движение. Едни от признаците на намаления имунитет е лесното настиване, загубата на тонус и концентрация, болки в мускулите, сухота на кожата и устните и т.н.

Съществуват прости и ефикасни методи за подпомагане на имунитета, изцяло базирани на природата и нейните лечебни билки ПАКЕТ ИМУНИТЕТ EXTRA PROTECTION съдържа комбинация от билки и хранителни добавки, които действат благотворно на имунната система:

ЖЕН ШЕН С ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ, МЕД И ШИЗАНДРА

Една от класическите комбинации на Изтока, която комбинира жен шен с пчелно млечице. Комбинацията не само подпомага имунната система, но и подсилва психическата и физическата издръжливост.

СПИРУЛИНА НА ПРАХ

Спирулината е особено богата на протеини, витамини и минерали. Съдържа Лизин, Цистеин, Метионин, Фенилаланин, Треонин - важни аминокиселини, които могат да бъдат набавени само с храната. Също така е богат източник на Витамин B12, Калий, съдържа и Калций, Хром, Мед, Желязо, Магнезий, Манган, Фосфор, Селен, Натрий и Цинк, Бета-каротен.

Обогатява чревната флора (Лактобацилус и Бифидус). Позната е и с намаляването на риска от инфекция с Eschericha Coli и Canrdida Albicans. Предпазва от запек и токсикация и е основа за стабилно здраве, благодарение на мастните киселини спомага за намаляване на холестерола, като има тонизиращо действие.

ПРОБИОТИЦИ 4 ЩАМА БИОХЕРБА

Пробиотици 4 пробиотични щама са „полезни“ бактерии. Благоприятства функцията на стомашно-чревния тракт, укрепва имунитета, подпомага нормалната чревна флора, подобрява храносмилането и обмяната на веществата. Има общоукрепващо действие върху организма. Пробиотик-4 е широкоспектърен пробиотик доставящ 100 милиарда жизнеспособни организми на полезни бактерии от четири селектирани щама - Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium lactis  - в удобни, лесни за приемане капсули.

Внимание: Пакетът е селектиран специално за защита на цялото семейство на основата на натурални съставки!