Много жени искат да имат идеална фигура, но тя се постига трудно, особено

ФОРМУЛА ЗА ИДЕАЛНА ФИГУРА? в проблемните зони на ханша,  бедрата, талията и корема.

Вече е създаден иновативен продукт, който с лекота решава проблема с натрупаните мазнини в  областта на ханша, бедрата, талията и корема.

Той съчетава в себе си активни  вещества, които подпомагат естественото поддържане на телесното тегло и оформят изваяна фигура.

Кафе за отслабване спомага за ускоряване на метаболизма и подпомага поддържането на нормални количества на телесните мазнини.

Кафе за отслабване на Биохерба съдържа съставките Хром пиколинат, Екстракт зелено кафе, Л-карнитин, Малинови кетони, Екстракт зелен чай.

Тази билкова формула засилва процесите на изгаряне на освободените мастни киселини,  допринасяйки за поддържането на нормалното телесно тегло.

Екстрактът от зелен чай в състава на растворимото кафе допринася за нормализирането на нивата на кръвната захар, подпомагайки за волевото контролиране на апетита и влечението към сладки храни.

 • Кафе за отслабване, Bioherba, 100 гр.

  Кафе за отслабване, Bioherba, 100 гр.

  Цена:

  Редовна цена: 7,49 лв.

  Промо цена 6,74 лв.

  -10%

 • Кафе за отслабване 3 в 1 - с мляко и стевия, Bioherba, 100 гр.

  Кафе за отслабване 3 в 1 - с мляко и стевия, Bioherba, 100 гр.

  Цена:

  Редовна цена: 7,49 лв.

  Промо цена 6,74 лв.

  -10%

 • Изцяло благоприятства за изгарянето на излишната глюкоза

  отслабвне Влечението към сладки храни  в повечето случаи води до двоен размер дрехи, които не са особено подходящи в летния сезон.

  Сега можете спокойно да се изправите срещу изкушението, като не му се отдавате.

  Контролирането на апетита, особено на хора, които са податливи към угаждане, също е добра  предпоставка да използвате Кафе за отслабване.

  Не трупайте мазнини, като спазвате диети, които най-често отключват след себе си зверски апетит.

  Най-честите причини хората да преяждат и да ядат без видима причина са тревожността и стреса, които съпътстват съвременния ни начин на живот.  

  Не е ли по-добре те да бъдат преодоляни и избегнати?

  Кафе за отслабване ще ви помогне в борбата с наднорменото тегло. То съдържа в дневната си доза достатъчното количество активни вещества от най-добре проучените и доказани съставки, благоприятни за увеличаване на метаболизма. 

  Сега е Ваш ред!!!