ДЕМИР БОЗАН билка и DEMIR BOZAN чай

демир бозан поръчка
Обичниче (билка демир бозан)

Демир бозан е известна от стари времена българска билка. Друго име, с което се познава билката Демир бозан е обичниче. Тя е слабо изследвана и  от физиологична гледна точка е установена нейната способност да понижава кръното налягане. От древността обаче билката е използвана от ходжи и билкари за тайни лекове, както и предимно за муски, тъй като самата билка Демир бозан / обичниче / е силно действаща /отровна в по-големи дози/.
Билковата смес DEMIR BOZAN e нова и съвременна алтернатива на древните методи на билколечителите, изцяло базирана на древните знания на азиатските ходжи. Наричат DEMIR BOZAN „Тайната на анадолските ходжи”. Билковата смес съдържа 6 прекрасни със своето действие и ефективност билки, известни с действието си от древността, както сред подбрани билколечители в Анадола, така и в България. 
 DEMIR BOZAN съдържа 6 уникални билки, които са изключително добри при различни симптоми, свързани с кръвоносната и нервната система, но се използват и при много други други оплаквания.


Еликсирът на анадолските ходжи, наречен DEMIR BOZAN, благоприятства състоянието на сърцето по мек и безопасен начин. DEMIR BOZAN успешно помага като балансира сърдечната дейност, при различни оплаквания на сърдечносъдовата система. За няколко месеца редовно пиене на чая DEMIR BOZAN много хора се прощават с умората и чувството за отпадналост.

Освен на физическо ниво, DEMIR BOZAN благоприятства баланса на енергиите и сърдечния енергиен център. На радиестезистите е известно, че билките, освен със съдържащите се в тях химически вещества, влияят благоприятна на човешкото тяло и чрез енергийното си поле. Знаем, че lвсеки предмет и всяко живо същество притежава собствено енергийно поле, което се характеризира с различен цвят и големина. Вече 50 години този феномен се заснема с помощта на Кирилиановата фотография. Благодарение на енергийното си поле билките имат способността да влияят благоприятно и на енергийния баланс на човешкото тяло. Благодарения на тази информация може лесно да се разбере и причината DEMIR BOZAN да действа благотворно при депресивни състояния.  Може би вече сте прочели, че депресията всъщност се дължи на нарушение на баланса между тези три вещества в мозъка ни: норепинефрин, серотонин и допамин. Статистиката сочи, че жените страдат два пъти по-често от депресия в сравнение с мъжете. Ако чувствате непрестанна тъга, нямате настроение или сте постоянно уморени, страдате от липса на апетит и сън, то вероятно започвате да развивате  депресия. Добре е да се консултирате със специалист, но е добре и да знаете, че подобни състояния, особено в леките им форми,  могат да се повлияят исключително благоприятно с редовна употреба на билков чай DEMIR BOZAN. DEMIR BOZAN подобрява състоянието при симптоми на световъртеж.


Чай Демир Бозан

Лечение с Демир Бозан на ставни болки

Чаят DEMIR BOZAN може да се използва, ако страдате от болки в ставите, независимо от какво са породени те. Според  публикувана наскоро статистика над 30 на 100 от хората на земното кълбо имат от ставни болки. Ставните болки не са болест, а симптом, при това на редица заболявания. Докато се каните да отидете на лекар, можете да опитате благотворното действие на билковата комбинация DEMIR BOZAN и да си приготвяте отвара ежедневно. Приемана три пъти на ден преди ядене, билковата отвара ще има положително въздействие върху вашите стави.

В прочутия еликсир на дълголетието DEMIR BOZAN се съдържат билките Котешка стъпка, Глог лист и цвят, Спиреа стрък, Хвощ  стрък, Великденче стрък и Царевична коса. Това са известни и добре познати на всички българи билки. Билковата комбинация DEMIR BOZAN има известното си благоприятно действие, благодарение на тях.

Лечение с Демир Бозан на сърдечно-съдови проблеми

DEMIR BOZAN понякога е наричан еликсир на дълголетието, защото се тази билкова комбинация влияе благоприятно на стотици разнообразниоплаквания – хармонизира кръвното налягане, влияе благоприятно при висока кръвна захар, влияе благоприятно при висок холестерол. Комбинацията DEMIR BOZAN благоприятства кръвообращението, спомага за премахване на натрупаните по вътрешните стени на кръвоносните съдове вредни вещества и плаки, извежда чрез урината натрупаните токсини, като по този начин DEMIR BOZAN благоприятства процеса на изчистване на кръвта.

Лечение с Демир Бозан на кожни проблеми

DEMIR BOZAN е повлиява благоприятно псориазиса, като намаляванеприятните симптоми по кожата, болката и сърбежите, същевременно подобрява функцията на нашата отделителна система, пречиства организма ни от токсините. Така се ускорява метаболизма и функционирането на органите ни и заедно с това се пречиства кръвта.

Котешка стъпка

Билката Котешка стъпка

Билката Котешка стъпка, една от най-ценните  съставки на билковата комбинация DEMIR BOZAN. Котешката стъпка се среща както в Анадола, така и в България - предимно в Стара планина, Средна гора и Родопите. Може би всеки един от вас в виждал тази билка, тя прилича пръчица с голеви меки пухчета, завършващи с остриета - наподобяващи котешки лапички. Цъфти с син или лилав цвят,койта при изсушаване се свива навътре. Билката е известна по нашите зами от дълбока древност. Използвана е от нашите предци за лечение на брадавици, кокоши тръни, мазоли и други кожни образования. Изключително е нейното действие за очистване на артериалната плака, действа благоприятно на пикочната система, респективно при цистит, бъбречни болести и за лекуване на нощно напикаване. Според  наши учени  извлек от Котешка стъпка води в отделни случаи до разграждане дори на туморни образования. 
До голяма степен DEMIR BOZAN дължи благоприятното си въздействие върху кръвоносната система на Котешката стъпка. Освен това тя засилва имунната система на нашия организъм. Именно заради нея чаят DEMIR BOZAN е исключително благоприятен за лечение на простата.

DEMIR BOZAN помага за поддържането и запазването на добър умствен тонус. Благодарение на наблюденията на учените върху тези 6 билки, е установено, че те са добър метод за борба с отслабването на паметта. Кръвообращението се повлиява добре от билковата комбинация DEMIR BOZAN. Тя действа съдоразширяващо и по този начин подобрява движението на кръвта по малките кръвоносни съдове и осигурява жизнено-важния за мозкъ,нервната система и всички органи кислород.

Билковата смес DEMIR BOZAN съчетава действието на 6 целебни билки, събирани от легализирана фирма със БИО-сертификат за производство на билки. Тези чисти билки, събрани в девствените поля и полите на нашите планини, пренасят енергията на природата чрез своите сокове в нашите тела. Много е писано за DEMIR BOZAN, но хората, употребявали тази билкова смес на нашата най-добра реклама. Опитайте и вие един от нашите исключително качествени билкови чаеве - DEMIR BOZAN.

Съдържанието на комбинацията от билки DEMIR BOZAN:

котешка стъпка стрък
глог лист и цвят
спиреа  стрък
хвощ стрък
великденче стрък
царевична коса 
   

DEMIR BOZAN начин на употреба

DEMIR BOZAN се употребява три пъти дневно, преди хранене в продължение на около месец и половина. След десет или двадесет дни почивка, можете да продължите употребата на билковия чай.

Демир Бозан противопоказания

Билката Демир Бозан е  токсична, затова е много важно да не се предозира и да се пие само по лекарско предписание.