РЕЦЕПТИТЕ НА МАИТЕ ЗА ПОТЕНТНОСТ И ОТСЛАБВАНЕДАМЯНА - РЕЦЕПТИТЕ НА МАИТЕ ЗА ПОТЕНТНОСТ И ОТСЛАБВАНЕ! 

В световната научната литература, данни върху изследваниятато на растението Дамяна, датират повече от 100 години, когато за първи път е описан ефекта й като афродизиак. Историята на Дамяната започва от използването й от маите (племе под името mizibcoc) при лечение на световъртеж и загуба на равновесие. Основната й употреба през миналия век е като афродизиак.

Отец Хуан Мария де Салватиера, испански мисионер, първи съобщава, че мексиканските индианци правят питие от листата Дамяна, за повишаване на либидото. През 1870 г. Дамяната за първи път се внася в САЩ под формата на тинктура и се рекламира като мощен афродизиак.

 • Дамяна лист - афродизиак и общ тоник, Turnera diffusa, Damiana
 • Дамяна Тинктура, Bioherba, 50 мл, потентност

  Дамяна Тинктура, Bioherba, 50 мл, потентност

  Цена:

  Редовна цена: 14,96 лв.

  Промо цена 13,46 лв.

  -10%

 • В Карибския регион листата от Дамяна се варят във вода и парите се вдишат за облекчаване на главоболие. Чайовете от Дамяна помагат в контрола на нощното напикаване.

  Дамяна (Turnera aphrodisiaca) е вид храст с ароматни, назъбени листа и малки жълти цветя, който се среща в Мексико, Централна и Южна Америка и Карибските острови.

  Дамяната традиционно се е използвала като енергетик и афродизиак, а маите са използвали листата й, за да увеличат сексуалната си потентност.

  Счита се, че Дамяната е силнен антидепресант с мек и успокояващ ефект, особено при сексуални разстройства, които са в резултат от емоционален дисбаланс. Както може да се види от латинското й наименование, това растение е традиционен афродизиак. Възстановява функционирането на репродуктивните органи и връща на тялото енергията и жизнеността на младостта.

  ДамянаСъвременните лекари препоръчват Дамяната като средство за лечение на депресия, тревожност, нервно изтощение, атоничен запек и импотентност.

  Веществата, съдържащи се в листата на Дамяната имат антисептичен ефект върху цялата урогенитална система и повишават нивото на кръвната захар, оказвайки благоприятен ефект върху стомашно-чревния тракт, регулирайкит холестерола. Листата от Дамяна иматт имуномодулиращ ефект и стимулиращ ефект върху функционирането на репродуктивната система, способстват за нормализиране на хормоналния статус.

  Приемът на Дамяна по време на менопаузата намалява честотата и интензивността на горещи вълни. При мъжете Дамяната увеличава производството на сперматозоиди, премахвайки симптомите на ДХП (доброкачествена простатна хиперплазия).

  Като афродизиак може да се използва не само от мъже, но също така и от жени.

  Състав на Дамяната

  Дамяната има сложен химичен състав и в нея се включват известни съединения като α-пинен, β-каротин, β-пинен, евкалиптол, танини и тимол. Съединението damianin оказва релаксиращ ефект върху централната нервна система.

  Дамяна за Отслабване

  Дамяната стимулира леко диарични изпражнения, които могат да помогнат за вътрешното прочистване на червата. Също така тя повишава настроението и има апетитоподтискащ ефект. По този начин Дамяната предпазва от преяждане, особено при лица, които компенсират с ядене емоционалния си дискомфорт.

  Магическите свойства на Дамяната

  Съблазняване, визия, чувственост.

  Дамяната се използвала като афродизиак в древната цивилизация на маите. Испанските мисионери съобщават, че мексиканските индианци са правили питие от листата на Дамяна, добавяйки захар към него, за да го пият и да увеличат по този начин капацитета си за "любов".

  Афродизиак - тя се пие под формата на чай. Дамяна е мощна билка за любов. Повишава сексуалната енергия.  

  Начин на употреба:

  Обикновен чай с Дамяна

  Запарва се 1/2 чаена лъжичка листа от Дамяна в 200 мл кипяща вода за 10 мин. Преди употреба прецедете и разделете количеството на две за двамата партньори. 

  Ароматен чай с Дамяна

  Смесват се 1 чачаст Дамяна, 2 части мента (което също ще допринесе за крайния резултат) и 1 част цветове от портокал. Една чаена лъжичка от сместа трябва да заври, след което се оставя да престои похлупена за 10 минути. Прецежда се количеството и се разделя на две за двамата партньори. 

  Дамяната все повече се доказва не само като природен афродизиак, но и като уникално средство за отслабване.

  Не позволявайте на любовната игра да изгуби своето значение. Подклаждайте огъня на страстта и извлечете максимума от интимните моменти с любимия човек.