муира пуама Муира Паума, катуаба

Стресът и умората са в основата на влошаването на сексуалния живот. За съжаление това влияе и на двата пола и последиците не са оптимистични. В тези моменти решението е Природата!

Съставка в редица природни стимуланти,  Муира Паума е дърво растящо по поречието на Амазонка. Корените и кората на растението имат стимулиращ ефект, както като сексуален стимулант, така и като тоник за нервната система. Но това не е всичко, Муира Пуама също стимулира сърдечната функция и храносмилането. Билката е подходяща както за мъже, така и за жени.

Действие

Уникалното действие на Муира Пуама или Катуаба се дължи на дълговерижни мастни киселини , растителни стероли , кумарин , лупеол и алкалоида муирапуамин. Има различни видове Катуаба, като разликата помежду им е наличието или отсъствието на веществото лупеол . Само в разновидността Ptychopetalum olacoides Bentham (Olacaceae) има високо съдържание на лупеол, който е активната афродизиачна съставка на Катуаба.

Насладете се на действието на Муира Пуама като стимулирате сетивата си и загърбите стреса и умората. Природната сила на тази бразилска билка ще подобри, както нервната ви система, така и сексуалният ви живот. Споделете я с любимия ви човек и открийте магията на Катуаба.