Добре дошли в bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

СЕРОТОН, SEROTON ПРИ СТРЕС И МИГРЕНА, 60 капс

Цена: 30,24 лв.

Не е в наличност

Бърз преглед

серотон 60капс нутракс

Кат. №: 47695

Производител: ДРУГИ МАРКИ

серотон  при стрес и мигрена

Още изгледи

  • серотон  при стрес и мигрена
Описание на продукта Мнения (7)

Най-нови мнения от клиенти

1168 Мнение на bilki.bg
Оценка
Хомеопатията е много добър метод, стига да намерите добър хомеопат. Ако имате назначени хомеопатични лекарства, след прегледа ви с хомеопата, можете да си ги поръчате от сайта. Хомеопатичното лечение се допълва добре с билкови добавки. Серотонът е добър избор, но може да добавите и хомеопатични препарати подходящи за вашия случай. Поздрави! (Публикувано на 17.12.2012)
1163 Мнение на perfidy
Оценка
ходих при хомеопатка и тя ми каза че имам страх от смърта (Публикувано на 16.12.2012)
1162 Мнение на perfidy
Оценка
Страха ми излезе след земетресението,ходих на доктор които ми постави диагноза паническо разстройство и ми предписа антидепресанти но не ги пия тях,пия деанксит (Публикувано на 16.12.2012)
1160 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, страховата невроза може да се отключи от различни фактори - преживян стрес или някакво натрупване на системни фактори, психоемоционален момент дълбоко подтискан и пренебрегван, който в дадено време е излязъл на повърхността или момент от далечното минало и др. Причините може да са много и различни. Необходимо е консултация с лекар, който да следи състоянието. Относно Серотон - Серотонинът е изключително важен невромедиатор в нервната система. Той не само води до чувство на задоволство и щастие, но има пряко участие в регулацията на съня и приема на въглехидрати.Липсата му води до безпокойство и депресия, а системното безпокойство води да стрес, стресът провокира различни патологични състояния в зависимост от типа нервна система. Следователно би могъл да се приема. Консултирайте се и личен лекар относно приема, необходимо е да се проследява състоянието и ако е необходимо да се добави и друг препарат. Поздрави! (Публикувано на 15.12.2012)
1159 Мнение на perfidy
Оценка
помага ли при страхова невроза?
и ако помага как се пие и колко време? (Публикувано на 15.12.2012)
241 Мнение на bilki.bg
Оценка
Продуктът се продава без рецепта. Както и всички продукти в нашия сайт. Поздрави (Публикувано на 19.01.2012)
240 Мнение на Христина
Оценка
искам да знам дали продуктът е с рецепта, или е без ? (Публикувано на 18.01.2012)
Вижте още мнения на клиенти