Добре дошли в bilki.bg!

Моята Количка 0 бр. 0,00 лв.

РЕКЛАМА в BILKI.BG

РЕКЛАМА в BILKI.BG
Над 13 000 импресии дневно

Bilki.bg е създаден преди 8 години и в момента е с най-добри позиции в групата на здравословно ориентираните информационни сайтове и онлайн магазини.

Bilki.bg е онлайн магазин, с богата информационна база на тема билки и билколечение. Продуктите и информацията в сайта са ориентирани към специфична таргет група: потребители, ориентирани към използването на натурални продукти и услуги за превенция, поддържане и лечение на тялото. В сайта също така се предлага богата информация за съотвентите продукти и по-специално за билките, билковите продукти и билколечението.
Предлагат се следните продукти: билки, билкови смеси, чаеве, билкови тинктури, хомеопатични лекарства, хранителни добавки на билкова основа, билкова козметика, лечебна билкова козметика, аюрведични формули и аюрведична козметика, детски натурални продукти, аксесоари за ароматерапия, етерични масла, етерична козметика, книги предимно на здравословна тематика, пчелни продукти, аксесоари за чай, подправки и екзотични чаеве.

Сайтът bilki.bg е подходящ за рекламни позиции за партньори, предлагащи позиции за реклама на здравословно ориентирани продукти, спрямо конкретната ни таргет група, а именно: хранителни добавки, козметика, лекарства на билкова основа, хомеопатични продукти. Превенция на здравето. Услуги и кабинети за нетрадиционна медицина, хомеопатия, фитотерапия, акупунктура, масажи. Болници, рехабилитация, хотели със спа услуги, спортни центрове и др.

В момента сайта реализира трафик от 130 000 уникални посещения месечно, 400 000 показвания на страници месечно / за месец ДЕКЕМВРИ, 2014г/ или средно 13 000 показвания на страници дневно. Уникалните посещения дневно са над 5000. За нашите партньори предоставяме достъп до онлайн статистиката ни, както и до модула за импресиите на рекламните елементи.

 

 УСЛОВИЯ ЗА РЕКЛАМНО УЧАСТИЕ, ЦЕНИ 

 

РЕКЛАМЕН ПАНЕЛ ДЕСЕН ГОРЕН 200 х 200 px – 240 лв на месец
Формат JPEG Image, размери 200 х 200 px, големина на файла до 15K. Общият брой на рекламите в рекламната позиция 10 бр., като се вижда по 1 бр. на случаен принцип на показване на рекламите. Рекламния банер е видим във всички секции за онлайн продажби на сайта. 

РЕКЛАМЕН ПАНЕЛ ДЕСЕН СРЕДЕН 200 х 200 px – 220 лв на месец
Формат JPEG Image, размери 200 х 200 px, големина на файла до 15KB. Общият брой на рекламите в рекламната позиция 10 бр., като се вижда по 1 бр. на случаен принцип на показване на рекламите. Рекламния банер е видим във всички секции за онлайн продажби на сайта. 

РЕКЛАМНИ ПАНЕЛИ ДЕСЕН ДОЛЕН 200 х 200 px – 180 лв на месец
Вижда се при скроолване. Формат JPEG Image, размери 200 х 200 px, големина на файла до 15KB. Общият брой на рекламите в рекламната позиция 10 бр., тоест вашата реклама ще се вижда на случаен принцип на показване на рекламите, от 10% от потребителите, във всички секции за онлайн продажби на сайта. 

 

РЕКЛАМЕН ПАНЕЛ ЛЯВ ДОЛЕН до 180 х 180 px – 90 лв на месец
Формат JPEG Image, размери 180 х 180 px, големина на файла до 15KB. Общият брой на рекламите в рекламната позиция 5 бр., като се вижда по 1 бр. на случаен принцип. Рекламния банер е видим във всички секции за онлайн продажби в сайта.

 

Статия – представяне на продукт Текстови ПР материал, предоставен от вас, може да включва снимков и видео материал, вътрешни линкове. Публикува се в секция ЗДРАВИНКИ. Позицията на вашата статия ще бъде измествана от всяка следваща нова презентация с течение на времето. Статията, представяща вас или ваши продукти ще бъде индексирана от всички големи търсачки в интернет. Цена: 240 лв еднократно. Ако желаете да акцентирате презентацията на продукт например, можете да използвате допълнителната ни услуга: индексиране на 3 ключови думи, от статия към ваш продукт. Цена 360 лв за седмица, включва акцентиране върху 3 ключови думи и 1 нов продукт или марка. 


ТОП ПРОДУКТИ – можете да позиционирате ваши продукти сред първите 6 продукта в съответната категория. Например в секция ПРОДУКТИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ, вашите продукти ще се виждат 100% на челната страница на категорията. Цена за продукт 30лв/месечно. 

 
ВИДЕО представяне към продукт - при зареждане на продукта в описанието се вижда видео прозорец. При натискане на бутона ПЛЕЙ в специалната видео рамка, стартира желаният от вас рекламен видео клип. Рекламният клип се предоставя от вас и трябва да е качен на сайта www.youtube.com – широчина да 400px. Цена 20 лв за продукт за 1 клип. 

Външен линк към сайт: Директен външен линк /фоллоу/ от нашия сайт /линковете се разполагат в долната част на сайта, и са видими през 100% от времето/ от всички секции – 540лв месечно за 1 линк. 

Представяне на специалисти Реклама на фитотерапевтични специалисти, хомеопатични специалисти и кабинети по холистична медицина.
В секция 
Партньори / Фитотерапевти и хомеопати ще бъде представена вашата практика, със снимков материал /3бр изображения с широчина 300px/ и текстови материал до 200 знака.
Цена за 1 година – 120 лв. Линк /директен - фоллоу/ към външен сайт се заплаща допълнително + 20лв. за 1 година.
 

 

Екипът на сайта bilki.bg пожелава успех на всички свои партньори! 
За рекламно участие на сайта ни - тел 0888 839 421, mail: mail@bilki.bg