Добре дошли в bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

ПЧЕЛЕН МИКС ПЧЕЛИЦА, Мед, Пчелно млечице, royal jelly, пчелен прашец и прополис 4 в 1 за Имунитета, 250 мл

Цена: 9,01 лв.
+
ИЛИ

Бърз преглед

МИКС ПЧЕЛИЦА е уникална комбинация от четирите най-ценни пчелни продукта, създадена за първи път в света от опитните български пчелари.

Кат. №: BH7497

Производител: Bioherba R

ПЧЕЛЕН МИКС ОТ РОДОПИТЕ ПЧЕЛИЦА, 4 в 1, 250 мл

Още изгледи

  • ПЧЕЛЕН МИКС ОТ РОДОПИТЕ ПЧЕЛИЦА, 4 в 1, 250 мл
Описание на продукта Мнения (5) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

3154 Мнение на Dora Toneva
Оценка
Пчелното млечице може да се разбърква с мед, меда консервира и хладилник не е нужен. (Публикувано на 1.11.2015)
3092 Мнение на Антон Георгиев
Оценка
Аз лично съм много доволен от продукта! (Публикувано на 8.10.2015)
3014 Мнение на savovliudmil
Оценка
Kаква е гаранцията за количествата пчел.млечце и прашец,вложени в продукта. Отговор: Гаранцията е производителя, дългогодишен наш партньор и доволните ни клиенти. Поздрави (Публикувано на 23.08.2015)
2802 Мнение на пчелар
Оценка
прашеца и особенно прополиса, не може да се смесва с каквото и да е. прополиса тр да се разтвори със спирт. а млечицето тр да е на студено инче губи качествата си! за мен това е един скъп бъркоч. наистина е по-добре по отделно! Отговор - мнението си е ваше. Ясно е, че меда може да предпази от разваляне пчелното млечице, макари за известен срок, който е указан на етикета. Вие знаете, че не можете да носите със себе си пчелно млечице на почивка, например, защото се разваля извън хладилник. Но можете да си вземете бурканчето, без пчелното млечице да се развали. Пчелния прашец е смлян и смесен, което позволява да се усвои напълно, за разлика от гранулирания. А приемането поотделно разбира се е ок, но в стомаха отиват на едно място, така че това е едно улеснение за феновете на тези три пчелни продукта, които се усвояват пълно и се приемат лесно, без да се губи време. Поздрави (Публикувано на 6.04.2015)
2305 Мнение на Йорданов
Оценка
Много е по-добре да се приемат отделно млечицето и прашеца.Дадената доза не е достатъчна,при условие че за възрастни дневната доза прашец е 1 с.л.(за деца -1 ч.л.,млечицето съответно 3(за деца 2) капки.Прашеца трябва да се приема в разтворено състояние за да се усвоят напълно витамините и микроелементите в него. (Публикувано на 21.09.2014)
Вижте още мнения на клиенти