bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Медицинска дъвка (Мастикс), за храносмилане и при лош дъх, насипно

Цена: 19,92 лв.

* Задължителни полета

+
ИЛИ

Бърз преглед

В продължение на векове мастиковата смола е била използвана за подобряване на храносмилането, здравето на устната кухина и здравето на черния дроб. Съдържа антиоксиданти, за които се твърди, че поддържат терапевтичните му свойства. Мастикс има силно антимикробно, противовъзпалително и лечебно действие.

Кат. №: b600conf

Производител: Bilki.bg - Билки ЕООД

Мастикс, билков тамян, чам сакъз, медицинска дъвка

Още изгледи

  • мастикс цена, mastix, Медицинска дъвка за отслабване, Мастикс билков тамян приложение
  • Pistacia lentiscus, Mastics
Описание на продукта Мнения (7) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

Отговор до Ина Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, Ина. Мастикса е много твърда смола, която не е би могла да бъде сдъвкана. Приготвения по дадената рецепта разтвор може да се използва и за жабуркане. Също така предлагаме дъвки, които съдържат екстракт от Мастикс: https://bilki.bg/davka-mastiks-elma-klasik-h10.html
Бъдете здрава! (Публикувано на 5.05.2021)
въпрос Мнение на ина
Оценка
Здравейте, освен по споменатият начин, не може ли да се ползва като дъвка-както дават че са най-големите му ползи за здравето на венците и зъбите, или формата в която е този продукт става единствено за разтвор за пиене? И ако не, тогава знаете ли къде може да се намери сакъз за дъвчене? (Публикувано на 2.05.2021)
Отговор до Павел Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, Павеле, съотношението трябва да е 1:5, а произхода е Гърция. Хубав ден! (Публикувано на 17.06.2020)
Мастикс Мнение на Павел
Оценка
Здравейте,какво трябва да е съотношението на спирта към Мастикса,защото и на мастикса на Химакс пише 50мл. но не пише на колко грама продукт.Какъв е произхода на този продукт? (Публикувано на 16.06.2020)
4192 Мнение на Силвия
Оценка
А ако реша да направя мехлем с восък,колко грама от мастикса трябва да сложа......примерно на сто грама колко се слага. (Публикувано на 14.12.2016)
2936 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте
Може би който ви е дал рецептата е имал нещо предвид. Някаква част от смолата ще се разтвори в стомашната киселина, но по принцип смолата се разтваря в спирт и се пие на капки във вода преди хранене. Поздрави (Публикувано на 2.07.2015)
2786 Мнение на валя
Оценка
Купих я специално по предназначение. От рецептата пише да се направи запарка от 3 4 зърна от мед. дъвка и вода. Да, но не. Тя просто не се разтваря. Още не зная ефекта , но я приемам със вода и ги гълтам направо. (Публикувано на 30.03.2015)
Вижте още мнения на клиенти