bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Масло от Чаено дърво (Melaleuca Alternifolia), Етерика, 10 мл

Цена: 5,66 лв.
+
ИЛИ

Бърз преглед

Масло от Чаено дърво - изключително силно антисептично. Десетки пъти по силен антисептик от карболовата киселина и формалина. Мощно противовъзпалително действие. Антивирусно и бактерицидно действие. Идеално изчиства устната кухина: сваля плаката от зъбите и езика, премахва неприятната миризма в устата и възпалението на венците.

Кат. №: e00406

Бруто тегло: 0.1000 кг.

Производител: Eterika

масло от чаено дърво

Още изгледи

  • масло от чаено дърво
Описание на продукта Мнения (4)

Най-нови мнения от клиенти

2675 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, можете да нанесете няколко капки от маслото директно върху кожата или да ги добавите към базово такова. С полученото масло можете да правите различни фрикции и масажи. Поздрави! (Публикувано на 26.02.2015)
2519 Мнение на диана
Оценка
kak се нанася (Публикувано на 28.11.2014)
569 Мнение на т.иванова
Оценка
През миналия век,вуйчото на моя дядо емигрирал в сащ.При едно от завръщанията си в страната,донесъл като подарък за моя дядо,една голяма стъкленица с масло от чаено дърво ( дядо ми имал акне и много белези през пубертета,тогава нямало аптеки и пр.мазила и лекарства...),моята баба също пробвала маслото.Резултатите били впечатляващи-аз не помня дядо ми да е имал груба и повредена кожа !!! ОПИТАЙТЕ ТОВА МАСЛО !!! Днес и аз ползвам редовно чаеното дърво. (Публикувано на 20.05.2012)
568 Мнение на т.иванова
Оценка
Имам мазна кожа,пробвала съм какви ли не кремове,спиртове и мазила...но въпреки всичко, не успях да се опазя от широките пори и грубата кожа...Препоръчаха ми го в аптеката-бях твърде скептично настроена,но след като прочетох рецензиите-РЕШИХ ДА ОПИТАМ...В аптеката ме поздравиха, когато си го купих това масло на ЕТЕРИКА...Казаха ми следното-ЩЕ разберете какво е ! Казвам ВИ, това масло е уникално,отначало ми излющи цялата мъртва и повредена кожа,после започна постепенно да премахва несъвършенствата и широките пори,наистина лекува,чудесно е !!! (Публикувано на 20.05.2012)
Вижте още мнения на клиенти