Добре дошли в bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Масло от чаено дърво ( Melaleuca Alternifolia )

Цена:

Редовна цена: 5,23 лв.

Промо цена 4,92 лв.

Не е в наличност

Бърз преглед

ЧАЕНО ДЪРВО /ЕТЕРИЧНО МАСЛО/ 10МЛ, ЕТЕРИКА

Кат. №: e00406

Производител: ЕТЕРИКА (ETERICA)

масло от чаено дърво

Още изгледи

  • масло от чаено дърво
Описание на продукта Мнения (4)

Най-нови мнения от клиенти

2675 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте, можете да нанесете няколко капки от маслото директно върху кожата или да ги добавите към базово такова. С полученото масло можете да правите различни фрикции и масажи. Поздрави! (Публикувано на 26.02.2015)
2519 Мнение на диана
Оценка
kak се нанася (Публикувано на 28.11.2014)
569 Мнение на т.иванова
Оценка
През миналия век,вуйчото на моя дядо емигрирал в сащ.При едно от завръщанията си в страната,донесъл като подарък за моя дядо,една голяма стъкленица с масло от чаено дърво ( дядо ми имал акне и много белези през пубертета,тогава нямало аптеки и пр.мазила и лекарства...),моята баба също пробвала маслото.Резултатите били впечатляващи-аз не помня дядо ми да е имал груба и повредена кожа !!! ОПИТАЙТЕ ТОВА МАСЛО !!! Днес и аз ползвам редовно чаеното дърво. (Публикувано на 20.05.2012)
568 Мнение на т.иванова
Оценка
Имам мазна кожа,пробвала съм какви ли не кремове,спиртове и мазила...но въпреки всичко, не успях да се опазя от широките пори и грубата кожа...Препоръчаха ми го в аптеката-бях твърде скептично настроена,но след като прочетох рецензиите-РЕШИХ ДА ОПИТАМ...В аптеката ме поздравиха, когато си го купих това масло на ЕТЕРИКА...Казаха ми следното-ЩЕ разберете какво е ! Казвам ВИ, това масло е уникално,отначало ми излющи цялата мъртва и повредена кожа,после започна постепенно да премахва несъвършенствата и широките пори,наистина лекува,чудесно е !!! (Публикувано на 20.05.2012)
Вижте още мнения на клиенти