bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Китайски лечебни продукти - Страница 5

Опции за преглед

Items 25 to 27 of 27 total

на страница
Loading...
  • сибирски женшен

    Сибирски Женшен, ТНТ - 21, 10 флакона х 10 мл.

    Цена:

    Редовна цена: 6,49 лв.

    Промо цена 6,17 лв.

    Сибирски женшен за повишаване на енергийния запас на организма, което позволява по-успешно справяне със значителни психически и физически натоварвания. Намалява усещането за умора и много често се използва за бързо възстановяване след напрегнати тренировки. Имуномодулиращ ефект, който се дължи на полизахариди с високо молекулно тегло.
  • корейски женшен

    Корейски женшен - за издръжливост и виталност, ТНТ - 21, 500 мг, 60 капс.

    Цена:

    Редовна цена: 11,75 лв.

    Промо цена 11,16 лв.

    Корейският женшен съдържа най-много жензоноиди и поради това бива наричан "Кралят на женшена". Мъже и жени от цял свят го използват за издържливост и виталност.
  • ресвератрол, мощен антиоксидант

    Ресвератрол, ТНТ- 21, 500 мг, 60 капс.

    Цена:

    Редовна цена: 14,26 лв.

    Промо цена 13,55 лв.

    Ресвератролът е естествен фитоалексин, отделян от някои растения като защитен отговор срещу паразити, като бактерии или гъбички. Ресвератролът е противовъзпалително, понижаващо кръвната захар средство. Ресвератролът помага при сърдечно-съдови заболявания и е мощен антиоксидант, който забавя процесите на стареене.
Опции за преглед

Items 25 to 27 of 27 total

на страница

Предлагаме ви уникални китайски лечебни билки, китайски билкови лекарства онлайн, които ще са от голяма полза за вашето здраве. Билкови продукти на китайската традиционна медицина, билкови хранителни добавки и други натурални продукти на китайската медицина, съдържащи традиционни лековити средства: шизандра, джинджифил, годжи бери, гинко билоба, кордицепс, шийтаке, мейтаке, рейши и др.