bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Костни, ставни - Страница 3

Опции за преглед

Items 25 to 36 of 226 total

на страница
Loading...
 • КАЛЦИЕВ ЦИТРАТ 200 МГ, 60 КАПСУЛИ

  Калциев цитрат, Bioherba, 200 мг, 60 капс.

  Цена:

  Редовна цена: 13,99 лв.

  Промо цена 12,59 лв.

  -10%

  Калциевият цитрат е един от най-резорбируемите и бионалични форми на допълнителен калций. Той съдържа 21% елементарен калций, една от най-високите концентрации срещащи се в съединение и има най-добрата абсорбция от всички калциеви добавки.
 • мсм, кости, стави, коса, кожа

  MSM – МСМ, Bioherba, 560 мг, 100 капс.

  Цена:

  Редовна цена: 10,00 лв.

  Промо цена 9,00 лв.

  -10%

  МСМ представлява основна храна за вашите стави и носи невероятни ползи за здравето на косата, кожата и ноктите. Тя е от особено значение за поддържане здравето на костите и сухожилията
 • glucosamine, chondroitin,msm,глюкозамин

  Глюкозамин, Хондроитин и МСМ, Bioherba, 100 капс.

  Цена:

  Редовна цена: 28,99 лв.

  Промо цена 26,09 лв.

  -10%

  Глюкозамин, МСМ и Хондроитин са естествено присъстващи вещества в нашите стави и хрущяли. Те насърчават гъвкавостта и плавно движение на ставите като триото включва и ключови витамини и минерали за синергичена подкрепа. Тази хранителна добавка се използва за облекчаване на оплаквания от остеоартрит, ревматоиден артрит и ставни възпаления.
 • ТИНКТУРА Мумио, Shilajit, Кости, стави, нерви, стволови, кръвотворни, черен дроб

  Мумио Тинктура, Bioherba, 50 мл

  Цена:

  Редовна цена: 6,89 лв.

  Промо цена 6,20 лв.

  -10%

  Спомага за положителното повлияване функцията на костната тъкан и нервните стволове. Стимулира процесите на кръвотворене, повишава способността на черния дроб да обезврежда токсини.
 • витамин к1, биохерба, съсирване на кръвта, кости

  Витамин К1, Bioherba, 100 мкг, 100 капс.

  Цена:

  Редовна цена: 10,00 лв.

  Промо цена 9,00 лв.

  -10%

  Витамин К1 се намира естествено в определени растителни храни и по-често в зеленолистните растения. При дефицит на Витамин К1 съществува повишен риск от нарушено кръвосъсирване и кръвоизливи.
 • Топола пъпки, тинктура, Populus Alba, билков екстракт, кости, стави, опорно-двигателна система

  Топола пъпки Тинктура, Bioherba, 100 мл

  Цена:

  Редовна цена: 8,89 лв.

  Промо цена 8,00 лв.

  -10%

  Благоприятно действа на дихателните пътища и опорно-двигателната система. Има противовъзпалителен ефект. Заздравява кости и стави. Помага при подагра, шипове, псориазис.
 • хрущял от акула, капсули, биохерба р, хрущял

  Хрущял от Акула, Bioherba, 550 мг, 100 капс.

  Цена:

  Редовна цена: 29,99 лв.

  Промо цена 26,99 лв.

  -10%

  Хрущялът от акула се успешно при ревматоиден артрит, артрози (шипове), разрушаване на костите и остеопороза, трудно зарастващи рани, псориазис, кожни заболявания и др.
 • Дяволски нокът, тинктура, Harpagohytum, билков екстракт, стави, хрущяли, движение

  Дяволски нокът Тинктура, Bioherba, 50 мл

  Цена:

  Редовна цена: 7,99 лв.

  Промо цена 7,19 лв.

  -10%

  Дявоският нокът е традиционно използвана билка за поддържане на ставите. Познатата е още като билката на гъвкавостта. Дяволският нокът спомага при ревматизъм, при болки в гърба и врата, при ревматоиден артрит, артроза, подагра или лупус. Съдейства при облекчаване на болка при възпаление на ставите, мускулите и нервите.
 • Растителен Силиций, Bioherba, 220 мг, 100 капсули

  Растителен Силиций, Bioherba, 220 мг, 100 капс.

  Цена:

  Редовна цена: 13,00 лв.

  Промо цена 11,70 лв.

  -10%

  Силиций, добит от екстракт от коприва. Натуралната форма на силиция във формулата на Биохерба, определя неговата по-пълноценна абсорбция от организма.
 • мумио цена

  Хималайско мумио – Шилажит, Bioherba, 10 гр.

  Цена:

  Редовна цена: 8,90 лв.

  Промо цена 8,02 лв.

  -10%

  Мумиото спомага за положителното повлияване функцията на костна тъкан, нервни стволове, сърдечни мускули. Стимулира процесите на кръвотворене и повишава способността на черния дроб да обезврежда токсини. Мумийото подпомага защитните сили на организма.
 • chelated calcium, magnesium glycinate, bioherba

  Хелатиран Калциев и Магнезиев Глицинат, Bioherba, 60 капс.

  Цена:

  Редовна цена: 10,00 лв.

  Промо цена 9,00 лв.

  -10%

  Хелатиран калциев и магнезиев глицинат са в състояние да насърчават много добре профилактиката на костно-ставния и сърдечно съдовия апарат.
 • босвелия, капсули, биохерба р, гъвкави стави

  Босвелия, Bioherba, 400 мг, 100 капс.

  Цена:

  Редовна цена: 13,00 лв.

  Промо цена 11,70 лв.

  -10%

  Босвелия е индийска билка с богата история в древната аюрведична медицина, която допринася за гъвкави стави и играе значителна роля в поддържането на нормална ставна функция.
Опции за преглед

Items 25 to 36 of 226 total

на страница

Артрит и ставни болки - билкови продукти за облекчаване на болка и възпаления на опорно-двигателната система. Ефективна помощ при лечение на артрит, болки в костите, ставите и мускулите. Висококачествени хранителни добавки, които могат да помогнат на хората с артрити и артрози, като предотвратяват увреждането на клетките и преждевременното стареене на хрущялите. bilki.bg ви предлагаме хранителни добавки, съдържащи ключови елементи и вещества като глюкозамин, хондроитин, омега-3,зелен овес и мн. други, които могат да облекчат болката и увеличат подвижността. Глюкозаминът поддържа здравия хрущял в ставите и може да има противовъзпалителен ефект. Витамин D3 и глюкозамин хондроитин и мсм са първокласни хранителни добавки за образуването на колаген, а витамин D3 помага за поддържането на здравословни нива на калций и магнезий, важни минерали, които поддържат силни кости и здрави стави. Движение без болка!