bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Аминокиселини - Страница 3

Опции за преглед

Items 13 to 22 of 22 total

на страница
Loading...
  • глицин, glycine, капсули

    Глицин, Bioherba, 660 мг, 100 капсули

    Цена: 10,99 лв.
    Глицинът е неесенциална аминокиселина, която се синтезира в човешкото тяло от аминокиселините серин и треонин. Спомага при артрит, стомашни киселини, диабет, проблеми със съня и хронична умора.
  • ТИНКТУРА Таурин, Taurine, сърце, стави, мускули, скелет, централна нервна система, зрение, сърдечно-съдова система, мускулатура

    Таурин Тинктура - за зрение и енергия, Bioherba, 50 мл

    Цена: 6,89 лв.
    Благоприятства функцията на сърдечно-съдовата система, развитието и функционирането на скелетната мускулатура, ретината и централната нервна система. Изключително благоприятен за зрението.
  • л-аргинин, сърдечна функция, имунна система

    Л-Аргинин, Natural Factors, 500 mg, 90 V-капс.

    Цена:

    Редовна цена: 36,77 лв.

    Промо цена 34,19 лв.

    -7%

    L-аргининът на Natural Factors подпомага функционирането на сърцето, кръвообращението, имунитета и оздравяването. Това е аминокиселина със свободна форма, която е по-ефективна отколкото тази от хранителни източници
  • bioclear пудра, natural factors, детоксикация, пречистване организъм, елиминиране токсини, биоклиър, метаболизъм, аминокиселини, хранителна добавка детокс

    BioClear пудра, Bioclinic Natural, 1 кг.

    Цена:

    Редовна цена: 219,08 лв.

    Промо цена 203,75 лв.

    -7%

    Формулата BioClear подпомага пътищата на детоксикация като подсигурява ключови хранителни вещества като витамини и минерали. Тази формула включва рибофлавин 5-фосфат, токофероли, както и цитратна или пиколинатна форма на повечето минерали.
  • л-глутамин, мускули, имунитет

    Л-Глутамин, Natural Factors, 500 mg, 60 V-капс.

    Цена:

    Редовна цена: 49,68 лв.

    Промо цена 46,20 лв.

    -7%

    L-глутаминът на Natural Factors ускорява възстановяването на мускулите, увеличава енергийните нива и подпомага имунитета. Това е аминокиселина в свободна форма, която е по-ефективна отколкото тази от хранителни източници.
  • Глутатион LipoMicel Matrix 300 mg 60 капсули, natural factors, glutathione

    Л-Глутатион LipoMicel Matrix, Natural Factors, 300 mg, 60 капс.

    Цена:

    Редовна цена: 51,60 лв.

    Промо цена 47,99 лв.

    -7%

    Glutathione LipoMicel Matrix на канадската компания Natural Factors е мощен антиоксидант, борещ се със свободните радикали и спомагащ за забавяне процесите на стареене.
  • л-лизин, хранителна добавка, natural factors, l-lysine

    Л-лизин, Natural Factors, 1000 мг, 60 табл.

    Цена:

    Редовна цена: 21,70 лв.

    Промо цена 20,18 лв.

    -7%

    Една от най-естествените хранителни добавки, която помага при херпес вирус, е аминокиселината L-лизин. Тя осигурява облекчаване на възпалението като намалява повторната поява, сериозността на симптомите и времето за лечение на херпесите.
  • амино 18, purevital, за силен анаболен ефект, капсули, аминокиселини

    Амино 18, Purevital, за силен анаболен ефект, 90 капс.

    Цена:

    Редовна цена: 46,00 лв.

    Промо цена 42,78 лв.

    -7%

    Амино 18 е немска хранителна добавка, която съдържа над 90% чисти аминокиселини, а не солите им — хлориди. Амино 18 е изключително ефективна и подходяща за хора, които спортуват активно, тъй като съдейства за повишаването на анаболните процеси в организма свързани с белтъчната синтеза, увеличава издръжливостта и намалява времето за възстановяване на мускулните влакна.
  • л-лизин, webber naturals, l-lysine, таблетки, 1000 mg, херпес симплекс, аминокиселина, възпалено гърло, колаген, хранителна добавка

    Л-Лизин, Webber Naturals, 1000 mg, 60 табл.

    Цена: 18,59 лв.
    L-лизин от 1000 mg на Webber Naturals може да се използва за намаляване на хроничните херпеси, чрез инхибиране на вируса на херпес симплекс (HSV). Лизинът е необходима аминокиселина, важна за поддържането на добро здраве.
  • Аргисан, Лечител, 60 таблетки

    Аргисан, Лечител, 60 табл.

    Цена:

    Редовна цена: 25,20 лв.

    Промо цена 23,44 лв.

    -7%

    Продуктът е особено подходящ за хората, които са подложени на тежки физически или психически натоварвания в ежедневието си. Аргининът повлиява благоприятно и дейността на имунната система.
Опции за преглед

Items 13 to 22 of 22 total

на страница

Богато разнообразие от аминокиселини за ефективно натрупване на белтъци и изграждане на мускулна маса. Хранителни добавки, които подпомагат възстановяването и нарастването на мускулната тъкан. Глутамин, таурин, HMB, BCAA, аргинин и др. само в bilki.bg.