Безплатна доставка над 49лв Виж условията
Език: BG
Валута: BGN
  • BGN
Добре дошли в bilki.bg! |

Кошница

0 артикула

Категории продукти

Новини

2012-11-07

ФАРМАТЕКС, ВАГИНАЛНИ KАПСУЛИ Х 6, 18,9 мг

ВИЖ КОМЕНТАРИТЕ>>> 00 Обща оценка: 1 от общо гласували: 0

  • Производител: INNOTECH
  • Бруто тегло: 0.050 кг
  • Код: 6040
Цена: 8.78лв.
Каталожна цена: 9.76лв.
Отстъпка: 0.98лв. (10.00%)
Брой:
Добави в харесвания Изпрати на приятел
  • Подробно описание
  • Детайли

 

ФАРМАТЕКС,ВАГИНАЛНИ KАПСУЛИ Х 6, 18,9 мг

Моля прочетете внимателно тази листовка, преди да приемете това лекарство. Ако имате въпроси или съмнения, обърнете се за повече информация към Вашия лекар или фармацевт. Запазете тази листовка за справка

Разучете внимателно указанието за употреба, за да се избягнат всички възможни грешки при употреба на продукта ФАРМАТЕКС® вагинални капсули.
 
ЗАПОМНЕТЕ: не употребявайте за измиване след полов акт сапун, защото сапуна неутрализира ефекта на средството, което убива сперматозоидите. Може да се измиете ВЪНШНО с ЧИСТА вода. Изчакайте най-малко 2 часа преди да приложите вагинална промивка. ФАРМАТЕКС® вагинални капсули трябва да се използва независимо от етапа на Вашия менструален цикъл.

СЪСТАВ: активно вещество Benzalkonium Chloride 18,9 mg; помощни вещества диметикон 1000, колоиден силициев диоксид, хидроксипропилцелулоза, глицерил кокоат на полиоксиетилен гликол, макрогол 400, желатина и глицерол.

ФАРМАКОТЕРАПЕВТИЧЕН КЛАС: локално противозачатъчно средство(G)

ПОКАЗАНИЯ: за противозачатъчно действие на място. Този метод намалява значително опасността от забременяване, без напълно да я подтиска, ето защо неговата ефективност зависи от строгото спазване на правилата за употреба. ФАРМАТЕКС® вагинални капсули може да се използва от всяка жена в детеродна възраст, особено подходящ е за жени, на които временно или постоянно е противопоказано приемането на противозачатъчни таблетки или вътрематочни предпазни средства: спирали, диафрагми и др.; след раждане, при кърмене, след аборт или в периода около менопаузата; когато се налага случайно възникващ бърз противозачатъчен ефект; по време на предпазване с противозачатъчни таблетки, когато е пропусната дозата за деня или има забавяне на приема на таблетка навреме: в този случай ФАРМАТЕКС вагинални капсули трябва да се използва за останалите дни от цикъла. Като помощно средство при употребата на вътрематочни локални противозачатъчни средства, особено ако са приемани редовно нестероидни противовъзпалителни лекарствени продукти.
 
ПРОТИВОПОКАЗАНИЯ: свръхчувствителност към лекарственото или някое от помощните вещества. Не трябва да се употребява едновременно със сапун и с други продукти, освен по лекарско предписание.

ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ ПРИ УПОТРЕБА: противозачатъчното действие на ФАРМАТЕКС® вагинални капсули зависи в най-голяма степен от правилната употреба на продукта. Това убиващо сперматозоидите средство(спермицид) се разрушава дори от минимални количества- следи от сапун. Външното измиване непосредствено ПРЕДИ или СЛЕД сексуален контакт може да бъде извършвано САМО с чиста вода или със специалното средство ФАРМАТЕКС® вагинални капсули свободно от сапун. Не трябва да се прилага ФАРМАТЕКС вагинални капсули, ако има увреждания по лигавиците на гениталиите или ако се наблюдават такива след приложение на продукта Ако се наложи друго вагинално лечение с други продукти, изчакайте да завърши лечението с тези продукти, преди да използвате ФАРМАТЕКС вагинални капсули отново.

ВЗАИМОДЕЙСТВИЯ: ФАРМАТЕКС® вагинални капсули не се препоръчва да се използва заедно със сапуни, с други средства с основна реакция и с други медицински продукти за вагинално приложение(всяко друго локално вагинално лечение може да доведе до пълна липса на локален спермициден ефект).

ДОЗИРОВКА И НАЧИН НА ПРИЛОЖЕНИЕ: ФАРМАТЕКС® вагинални капсули трябва винаги да се прилагат преди полов акт, независимо от периода на цикъла. Извадете една вагинална капсула от опаковката. Разопаковайте я. Натиснете вагиналната капсула с показалеца дълбоко във вагината, най-добре е да сте в лежащо положение.Вагиналната капсула се разтваря за 10 минути. След това защитното действие продължава най-малко 4 часа. Преди повторен полов акт поставете нова вагинална капсула. НЕЖЕЛАНИ ЕФЕКТИ: възможни алергични реакции, локална непоносимост, чувство за парене и дразнене. Да не се приемат вагинални капсули през устата. .
 
СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява при температура до 25 °С. Да се пази на места недостъпни за деца. Да не се използва след срока на годност обозначен на опаковката. Кутия с б вагинални капсули.

Цена:
Цена: 8.78лв.
Каталожна цена: 9.76лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена: 8.78лв.
Каталожна цена: 9.76лв.
Отстъпка: 0.98лв. (10.00%)


СПОДЕЛЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ, ТО Е ВАЖНО ЗА НАС:

Моля, попълнете задължителните полета, маркирани с *
  • Клиентите, закупили този продукт, купиха и:


Автор:

За по-добро обслужване и изпълнение на вашите поръчки използваме "бисквитки" (cookies)   Разбрах