bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Диетични храни - Страница 5

Опции за преглед

Items 49 to 60 of 141 total

на страница
Loading...
  • брашно от бял трън , биохерба, брашно, бял трън

    Брашно от Бял трън, Bioherba, 150 гр.

    Цена: 2,63 лв.
    Сушени на слънце семена, смлени в каменна мелница, съхранили най-ценните свойства на белия трън - предпазва черния дроб от токсини, медикаменти, алкохол и допринася за правилното му функциониране.
  • ХИМАЛАЙСКА СОЛ, ЕДРИ КРИСТАЛИ, 250 гр, БИОХЕРБА

    Хималайска сол - едра, Bioherba, 250 гр.

    Цена: 1,54 лв.
    100% чиста хималайска кристална сол. С богато естествено съдържание на минерали и микроелементи. Зарежда организма с минерали и енергия.
  • брашно от черен кимион , биохерба, брашно, черен кимион

    Брашно от Черен кимион - Нигела, Bioherba, 150 гр.

    Цена: 5,38 лв.
    Брашно от Черен кимион, Биохерба. Сурови неизпечени семена Nigella / Нигела. Семена, смлени в каменна мелница, съхранили най-ценните свойства на черния кимион - противовъзпалително действие, повишава имунитета, прочиства кръвоносните съдове, облекчава болки, повишава хемоглобина.
  • зелено кафе, сурово кафе, кафе на зърна, кафе, робуста

    Сурово зелено кафе на зърна Робуста - ободрява и тонизира, Bioherba, 100 гр

    Цена: 2,74 лв.
    Първокачествено кафе на зърна Робуста от Индонезия.
  • канелени пръчици, пурички

    Канелени пръчици – пурички, Bioherba, 50 гр.

    Цена: 2,20 лв.
    Подобрява храносмилането. Повишава апетита. Антисептично действие. Благоприятно при захарен диабет.
  • цейлонска канела ползи, цейлонска канела, биохерба, понижаване на кръвната захар, диабет, възбужда апетита, спомага за храносмилането, тонизиращо действие, имунна система, холестерол, артрит, канела биохерба цена, цейлонска канела магазин

    Канела Цейлонска на прах, Bioherba, 35 гр.

    Цена: 3,18 лв.
    Използвайте като подправка за сладки и солени ястия, сосове и напитки. Придава приятна екзотична нотка и аромат. Действа загряващо, затова се препоръчва и като чай през студено време или при настинка.
  • протеин от коноп , биохерба, протеин, коноп

    Конопен протеин на прах, Bioherba, 150 гр.

    Цена: 4,94 лв.
    Протеинът се добива след извличане на мазнините, чрез използването на технология, повишаваща белтъчната концентрация и съхраняваща ценните качества на конопеното семе - фибри, Омега -3, 6 и 9 мастни киселини, желязо, витамини. Съдейства при усвояването на калций. Спомага за здрави кожа, нервна система, простата и стави.
  • златно мляко, мляко на прах, здрави стави, черен дроб, детокс мляко, имунитет, противовъзпалителни, почистващи, антиоксидантни, успокояващи свойства, нормализира теглото

    Златно мляко на прах - за здрави стави и чист черен дроб, Bioherba, 150 гр.

    Цена: 6,92 лв.
    Златното мляко с куркума не е просто модна напитка, а легендарно аюрведично лекарство! За всички това мляко ще се превърне в любимо, тъй като има безценен ефект върху цялото тяло. Една от най-полезните и известни аюрведични напитки, използвана за подобряване състоянието на организма. В йога се препоръчва ежедневно за подобряване гъвкавостта на ставите. За възрастни и деца!
  • брашно от кокос , биохерба, брашно, кокос, натурално брашно, брашно без глутен

    Био Кокосово брашно, Bioherba, 150 гр.

    Цена: 2,41 лв.
    Кокосовото брашно е богато на фибри и протеини. То е безглутеново брашно с приятен вкус и деликатен аромат. Здравословна и екзотична алтернатива на брашното. С ниско съдържание на въглехидрати. За овкусяване и сгъстяване на десерти, смутита, шейкове, сурови бонбони, сладки, торти, палачинки, супи и печива.
  • брашно от нахут , биохерба, брашно, нахут

    Брашно от Нахут, Bioherba, 300 гр.

    Цена: 2,74 лв.
    Смляно на каменна мелница, благодарение на което в зърното се запазват всички витамини, ензими, минерали и фибри, правещи брашното напълно натурално и здравословно. Подходящ за сладкиши, пици, супи, омлети. Може да се използва и за сгъстител на сосове и задушени ястия.

    Не е в наличност

  • брашно от рожков, биохерба, рожков цена, рожков приложение

    Рожков Брашно, Bioherba, 200 гр.

    Цена: 2,96 лв.
    Брашно от рожков е много подходящо за правене на сладки изкушения. Дали ще са палачинки, кексове или мусове, то придава леката си сладост и е чудесен заместител на какаото. Добавете към мляко, напитки, смутита, печива, сурови бонбони, печени десерти и др. Използвайте вместо какао или в комбинация с него.
  • хуск, хуск на прах, индийски живовляк, PSYLLIUM HUSK, биохерба, хуск цена, хуск билка, Живовляк приложение, живовляк цена, билки за детокс, билки за стомах

    Хуск на прах – Индийски живовляк, Bioherba, 100 гр.

    Цена: 7,69 лв.
    Индийския Жививляк е активен участни в борбата с килограмите. Здравословна билка с незаменими ползи за стомашно-чревния тракт. Понижава нивата на кръвната захар и холестерола. Хускът помага за детоксикирането на стомашно-чревния тракт.
Опции за преглед

Items 49 to 60 of 141 total

на страница
Диетични, здравословни, безглутенови храни, храни за отслабване. Натурални масла и брашна за въстановяване на здравето и баланса в тялото при лечение на болести, стрес и преумора, отслабване и възстановяване. Диетични храни за специални режими на хранене - без глутен, кето, за диабетици, при стомашни проблеми и много други. РАЗРЕШЕНИЕ №4007 от Министерство на Здравеопазването за продажба на диетични храни и хранителни добавки.