bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Диетично - Страница 6

Диетично

Опции за преглед

Items 61 to 72 of 295 total

на страница
Loading...
  • бял трън билка, бял трън семе фрамар, бял трън семе цена

    Бял трън семе - за детоксикация на черен дроб, Silybum marianum

    Цена: 1,28 лв.
    Белият трън, познат още като Млечен бодил, е цъфтяща билка с красив розов цвят. Още от древността е била прочута като "билката за черния дроб". Oсновната активна съставка на белия трън e силимарин.
  • коприва билка

    Брашно от Коприва - за ястия и при анемия, Bioherba, 100 гр.

    Цена: 2,20 лв.
    Kопривата е уникална билка, която допринася за подобряване състоянието на кръвотворната и други системи при анемии, повишена кръвна захар, храносмилателни смущения.
  • ХИМАЛАЙСКА СОЛ, СИТНИ КРИСТАЛИ, 250 гр, БИОХЕРБА

    Хималайска сол - фина, Bioherba, 250 гр.

    Цена: 1,54 лв.
    100% чиста хималайска кристална сол. С богато естествено съдържание на минерали и микроелементи. Зарежда организма с минерали и енергия.
  • протеин чия , биохерба, протеин, чия, протеин от чия

    Протеин от Чия, Bioherba, 150 гр.

    Цена: 5,38 лв.
    Една от най-популярните супер-храни днес се счита за семена от чиа. Това не е изненадващо, тъй като те съдържат голямо количество калций, калий и желязо. Тези семена също са богати на Омега 3, незаменими киселини, антиоксиданти, протеини и фибри.
  • брашно от бял трън , биохерба, брашно, бял трън

    Брашно от Бял трън, Bioherba, 150 гр.

    Цена: 2,63 лв.
    Сушени на слънце семена, смлени в каменна мелница, съхранили най-ценните свойства на белия трън - предпазва черния дроб от токсини, медикаменти, алкохол и допринася за правилното му функциониране.
  • ХИМАЛАЙСКА СОЛ, ЕДРИ КРИСТАЛИ, 250 гр, БИОХЕРБА

    Хималайска сол - едра, Bioherba, 250 гр.

    Цена: 1,54 лв.
    100% чиста хималайска кристална сол. С богато естествено съдържание на минерали и микроелементи. Зарежда организма с минерали и енергия.
  • брашно от черен кимион , биохерба, брашно, черен кимион

    Брашно от Черен кимион - Нигела, Bioherba, 150 гр.

    Цена: 5,38 лв.
    Брашно от Черен кимион, Биохерба. Сурови неизпечени семена Nigella / Нигела. Семена, смлени в каменна мелница, съхранили най-ценните свойства на черния кимион - противовъзпалително действие, повишава имунитета, прочиства кръвоносните съдове, облекчава болки, повишава хемоглобина.
  • Бронхо Билкова формула в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама

    Бронхо Билкова формула в Био Пчелен мед - при кашлица и секрети, Bioherba, 280 гр.

    Цена: 10,44 лв.
    Бронхо в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки на Биохерба - с чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед. Билките действат благоприятно на дихателната система при предразположение към суха или влажна кашлица, секрети. Бързо, лесно и вкусно - само една лъжица дневно от този "вкусен еликсир" за силен имунитет и дихателна система!
  • Демир Бозан в Био Пчелен мед, Bioherba, demir bozan

    Demir bozan® Демир Бозан в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

    Цена: 10,44 лв.
    Демир Бозан Билкова формула в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки на Биохерба - с чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед. Шестте билки в билковата формула Демир Бозан влияят благоприятно върху имунната система, пикочо-половата система, костно-ставния апарат и при възпалителни процеси.
  • Цинк и Селен в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, биохерба

    Цинк и Селен в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

    Цена: 10,44 лв.
    Цинк и Селен в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки на Биохерба - с есенциални витамини и чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед. Това една от най-ефективните комбинации за укрепване на имунната система и антиоксидантна защита. Подобрява състоянието на косата, кожата и ноктите. Благоприятства метаболизма и репродуктивното здраве.
  • Бабини зъби в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, трибулус, биохерба

    Бабини зъби в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

    Цена: 10,44 лв.
    Бабини зъби в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки на Биохерба - с чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед. Бързо, лесно и вкусно - само една лъжица дневно от този "вкусен еликсир" за потентност, здрави простата и бъбреци!
  • Бял трън и Глухарче в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 грама, биохерба, детокс черен дроб

    Бял трън и Глухарче в Био Пчелен мед, Bioherba, 280 гр.

    Цена: 10,44 лв.
    Бял трън и Глухарче в Био Пчелен мед е част от иновативната серия хранителни добавки на Биохерба - с чисти билкови екстракти, смесени с висококачествен пчелен мед. Бързо, лесно и вкусно - само една лъжица дневно от този "вкусен еликсир" за билков детокс на черен дроб и жлъчка!
Опции за преглед

Items 61 to 72 of 295 total

на страница
Диетични храни и добавки за въстановяване на здравето и баланса в тялото при болест, преумора или отслабване. Диетични продукти, подсилващи лечението, осигуряващи всички необходими хранителни вещества и енергия за пълноценен оздравителен процес. Диетични храни, супер храни и добавки за здравословното хранене на увредения организъм