bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Barbel Drexel

Обекти 61 до 72 от общо 86

на страница

Табличен изглед  Списък 

Задай в низходяща посока
  • Zink Histidin, Цинк, L-хистидин, barbel drexel

    Цинк Хистидин, Barbel Drexel, 30 сашета

    Zink Histidin Direkt на немската компания Bärbel Drexel е иновативна комбинация от естествени съставки, източник на минерала цинк и аминокиселината L-хистидин. Натуралната формула на Zink Histidin Direkt допринася за нормалното функциониране на имунната система, което прави организма по-устойчив на вирусни и бактериални инфекции.
    Цена: 35,40 лв.
  • zistrose, спрей гърло, barbel drexel, болно гърло

    Zistrose Спрей за гърло с витамин С и Цистус, Barbel Drexel, 30 мл

    Натурален спрей с изключителен ефект при дискомфорт и болки в гърлото. Висококачественият продукт Спрей за гърло Barbel Drexel има силно възстановяващо действие при фарингит и пресипнал глас, благодарение на екстракта от градински чай и мащерка, в комбинация с витамин С в състава си.
    Цена: 40,38 лв.
  • Darmreinigung Детокс дебело черво, Barbel Drexel, 180 табл.

    Darmreinigung Детокс дебело черво, Barbel Drexel, 180 табл.

    Стимулира храносмилането и пречиства червата. Darmreinigung mit Flohsamenschalen на немската компания Barbel Drexel е билков продукт за профилактика на храносмилателния тракт.
    Цена: 31,61 лв.

    Не е в наличност

  • wild yams, див ямс, barbel drexel, таблетки

    Див Ямс, Barbel Drexel, 160 табл.

    Див Ямс на немската компания Bärbel Drexel е натурален продукт, подходящ в периода на менопаузата. Подобрява общото благосъстояние и помага за преодоляване на неприятните симптоми.
    Цена: 48,25 лв.
  • mannerkaft, супер либидо, barbel drexel, хранителна добавка, таблетки

    Супер либидо с Мака и Трибулус, Barbel Drexel, 240 табл.

    Супер либидо на немската компания Barbel Drexel е естествен продукт, допринасящ за поддържане на нормалната сексуална функция при мъжете. Стимулира либидото, повишава възбудата и физическата издръжливост, допринася за поддържане на продължителна ерекция.
    Цена: 68,47 лв.
  • Bio Shea butter, био масло от шеа, barbel drexel

    Био Масло от Шеа, Barbel Drexel, 50 мл

    Bio Sheabutter на немската компания Bärbel Drexel е висококачествен продукт, допринасящ за поддържане еластичността на кожата. Изцяло натуралната формула на Bio Sheabutter прави маслото изключително подходящо както за нормална, така и за силно чувствителна кожа.
    Цена: 20,68 лв.
  • haar tonic, тоник коса, barbel drexel

    Тоник за коса - при пърхот и чувствителен скалп, Barbel Drexel, 50 мл

    Haar Tonic на немската компания Barbel Drexel e билков тоник за коса и скалп с мощни противовъзпалителни и противогъбични свойства. Подпомага облекчаването на усещането за сърбеж. Успокоява и овлажнява сухия скалп.
    Цена: 16,66 лв.
  • Haar-Stop, емулсия, растеж косми, Barbel Drexel

    Емулсия за предотвратяване растежа на космите, Barbel Drexel, 30 мл

    Haar –Stop Gesichtsfluid на немската компания Barbel Drexel е емулсия на растителна основа, която ефективно намалява нежеланото окосмяване в чувствителните зони, вкл. и на лицето. Намалява растежа на космите след всички видове епилация.
    Цена: 38,99 лв.
  • ratanhia, mouthwash, вода, уста, ратания, barbel drexel

    Вода за уста с Ратания, Barbel Drexel, 300 мл

    Ratanhia Mundspulung на немската компания Barbel Drexel е висококачествена билкова вода за уста, която осигурява пълноценна грижа за венците. Този природен продукт освежава дъха за дълго време и поддържа естествения баланс на устната флора. А специалната смес от натурални етерични масла има антибактериален и противовъзпалителен ефект.
    Цена: 37,08 лв.

    Не е в наличност

  • ratanhia, вода за уста, ратания, barbel drexel, пародонтоза, пародонтит

    Вода за уста-концентрат с Ратания, Barbel Drexel, 30 мл

    Ratanhia Mundwasser Konzentrat на немската компания Barbel Drexel е висококачествен продукт, който се прилага за ежедневна профилактика след измиване на зъбите. Водата за уста с екстракти от корен от ратания, семена на личи и гроздови семки, в комбинация с богат набор от натурални етерични масла, благоприятства здравето на устната кухина и поддържа дъха приятен и свеж в продължение на часове.
    Цена: 26,35 лв.
  • ratanhia, пудра избелване зъби, избелваща пудра, barbel drexel

    Пудра за избелване на зъби с Ратания, Barbel Drexel, 50 гр.

    Ratanhia Zahnpflege-pulver на немската компания Bärbel Drexel е нежна пудра за избелване на зъбите и поддържане здравето на устната кухина и венците. Ratanhia Zahnpflege-pulver съдържа екстракти от ратания и стевия, която премахва оцветяванията по емайла и предотвратява образуването на нови. А маслото от мента и екстрактът от спирулина, които съдържа, спомагат за поддържане на постигнатия резултат и осигуряват свеж дъх.
    Цена: 24,28 лв.
  • reine haut, pure skin, barbel drexel, интензивна тинктура, билкова, комедони, мазна, акнеична кожа, акне

    Pure Skin Интензивна тинктура - за мазна акнеична кожа, Barbel Drexel, 5 мл

    Reine Haut Intensiv на немската компания Bärbel Drexel е натурална тинктура за възстановяване нормалното състояние на акнеична и проблемна кожа. Притежава противовъзпалително и успокояващо действие. Подходящ при мазна, акнеична и проблемна кожа.
    Цена: 19,92 лв.

    Не е в наличност

Обекти 61 до 72 от общо 86

на страница

Табличен изглед  Списък 

Задай в низходяща посока