bilki.bg - Раят на билките!

Количка 0 бр. 0,00 лв.

Pinterest

Босвелия серата-Шалаки, Safe Herbs, 300 мг, 60 V-капс.

Цена:

Редовна цена: 15,43 лв.

Промо цена 13,88 лв.

-10%

+
ИЛИ

Бърз преглед

Босвелия или тамяновото дърво е широколистно дърво от Индия с пепелявосива кора и се бели на люспи. Смолата (клеят) на растението се използва за направата на тамян. Клеят съдържа няколко тритерпенови киселини, познати като босвелиеви, за които се смята, че имат противовъзпалително действие. Босвелия се препоръчва при болки и скованост в ставите - билка чудо за ставите!

Кат. №: tnt04866

Бруто тегло: 0.0400 кг.

Производител: ТНТ-21

босвелия серата-шалаки

Още изгледи

  • босвелия серата-шалаки
Описание на продукта Мнения (3) Свързани продукти Препоръчваме още

Най-нови мнения от клиенти

4671 Мнение на bilki.bg
Оценка
Здравейте Галин Славков, за да поръчате, натиснете оранжевият бутон до снимката, върху който пише КУПИ, следвайте стъпките, след което колеги ще се свържат с вас и ще получите продукта. (Публикувано на 5.05.2017)
4666 Мнение на Галин Славков
Оценка
Искам да поръчам. (Публикувано на 4.05.2017)
3385 Мнение на Плумка Ценкова
Оценка
Изпих капсулите от една опаковка на БОСВЕЛИЯ. Приемах ги по 1 сутрин и 1 вечер 30 дни. Пила съм много добавки за стави - с глюкозамин , хондроитин ,МСМ , колаген. Бяха от различни фирми , дори ми изпращаха и от Канада . Не бях доволна. Не знам дали е случайно ,но за първи път имам значително подобрение от тази БОСВЕЛИЯ , произведена в Индия.Едновременно с това си мажех ръцете с алкохолен извлек от босвелия клей и пиех витамин К2 и Д3 на ВИТАТАБС. Дланите ми вече не се подуват вечер ,не ме парят и не ми изтръпват пръстите . Ще си поръчам днес още две опаковки. (Публикувано на 9.02.2016)
Вижте още мнения на клиенти